Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Koronavirüs salgınına yönelik önemli kararların istişare edildiği Bilim Kurulu Toplantısı bugün saat 16.30'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek. Bilim Kurulu Toplantısı'nda normalleşme süreci ve aşılamayla ilgili yeni değerlendirmelerin masada olması bekleniyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, toplantının ardından YouTube üzerinden canlı yayınla açıklama yapacak. İşte tüm detaylar...

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak. Bilim Kurulu Toplantısı saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Normalleşme adımları için geri sayım yapan vatandaşlar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın olumlu yönde açıklamalarını bekliyorlar.

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Koronavirüsle mücadelede tavsiye kararların alındığı Bilim Kurulu toplantısı bugün saat 16.30'da video konferans yöntemiyle toplanacak.

FAHRETTİN KOCA NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK?

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, toplantının ardından saat 18.30'da YouTube üzerinden canlı yayınla açıklama yapacak.

MASADAKİ KONULAR NELER?

Tüm Türkiye'yi yakından ilgilendiren toplantıda, haziran ayıyla birlikte başlatılan aşı seferberliğindeki son durumun görüşülmesi bekleniyor. Öte yandan haziran ayı itibarıyla sona erecek olan kademeli normalleşme sürecinin ardından atılması planlanan adımların da görüşülmesi bekleniyor. Konuların başında ise maske takma zorunluluğu, hafta içi kısıtlama saatleri ve pazar günü sokağa çıkma yasağı olacak.