Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bilim Kurulu saat kaçta toplanacak?

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında üst düzey tedbirler alındı. Bu tedbirler, kırmızı olan salgın haritasındaki renk değişimini ortaya koydu. Gözler Bilim Kurulu'ndan gelecek haberlere çevrildi. Peki, Bilim Kurulu saat kaçta toplanacak? Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte tüm merak edilenler..

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele devam ediyor. Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında düzenli olarak bir araya geliyor. Bilim Kurulu saat kaçta toplanacak? Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? gibi soruların yanıtları tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

BİLİM KURULU SAAT KAÇTA TOPLANACAK?

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge ile video konferans aracılığıyla görüşme yapacak. Görüşmede İngiltere'deki mutasyon ve aşı çalışmaları başta olmak üzere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının seyrine yönelik son gelişmeler ele alınacak.