Bıçaklı saldırgan sokakta dehşet saçtı

Başakşehir'de 17 yaşındaki M.G., yüzüne maske takıp eline aldığı bıçakla yolda yürüyen kişilere saldırdı. 3 kişiyi yaralayan saldırgan, olay yerinde bulunan bir okula da girmeye çalıştı. Kısa sürede yakalanan M.G.'nin bilgisayar oyunlarından etkilenip saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

DHA

Başakşehir'de bıçaklı bir saldırı dehşeti yaşandı. 17 M.G., yüzüne maske takıp caddede yürüyen kişilere elindeki bıçakla saldırdı. 3 kişiyi yaralayan saldırgan, olay yerindeki bir okula da girmeye çalıştı. Saldırıda yaralanan ve hastaneye kaldırılan E.Ç., S.Y. ve H.F.E.'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Cep telefonu ve güvenlik kamerasıyla görüntülenen o saldırıdan sonra M.G. kısa sürede yakalandı.

SALDIRI HAZIRLIĞI KAMERADA

Görüntülerde saldırganın olay yerinde bulunan tenha bir noktada çantasından bıçağı ve bir bez parçası alarak hazırlık yaptığı görüldü. Saldırganın bilgisayar oyunlarından etkilenip saldırıyı planladığı öğrenildi. Kan donduran saldırı, geçtiğimiz aylarda Eskişehir'de yaşanan benzer olayı akıllara getirdi. O olayda ise 18 yaşındaki Arda K., kask, balta ve maske ile gittiği çay bahçesinde beş kişiyi bıçakla yaralamıştı.