Bırakmam Seni bağış gecesi hangi kanalda, saat kaçta? Bırakmam Seni Beşiktaş kampanyası nedir?

Beşiktaş'ın 'Bırakmam Seni' kampanyasının canlı yayın programı açıklandı. 12 Haziran'da başlatılan kampantanın sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan yapacak. Gecede Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncuları da sahne alacak. Beşiktaşlı birçok sanatçının yer alacağı programda siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu, eski futbolcular, Futbol A Takımı, Kadın Futbol Takımı, Erkek ve Kadın Basketbol Takımı, Hentbol Takımı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı katılacak.

Beşiktaş'ın 12 Haziran'da başlattığı 'Bırakmam Seni' kampanyasının canlı yayın programı belli oldu. Alışılmış bir program dışında birşeyler yapmak isteyen siyah-beyazlılar, BKM ekibiyle ortak bir organizasyona imza atacak. Sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan'ın yapacağı gecede Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncuları da sahne alacak. Peki, Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyası nedir? Bırakmam Seni bağış gecesi hangi kanalda?    

Bırakmam Seni kampanyasından ne kadar para toplandı? Bırakmam Seni bağış nasıl yapılır?

BEŞİKTAŞ BIRAKMAM SENİ KAMPANYASI NEDİR?

Ahmet Nur Çebi'nin ekonomik olduğu kadar manevi desteğe de değinerek Bırakmam Seni kampanyasını başlatmıştı.Çebi kampanyanın ayrıntılarını şu şekilde açıklıyor:

"Ekonomik anlamda bilindiği üzere bağış kampanyası ertelendi. Beşiktaş'ın zor durumda olduğunu hepimiz biliyoruz. Taraftarımızın, camiamızın ısrarla 'Sayın Başkan bağış kampanyası istiyoruz, Beşiktaş'a destek vermek istiyoruz' söylemiyle oluşmuş bir bağış kampanyasıdır. Bu kampanyanın Beşiktaş'a büyük desteği olacağına inanıyorum. Bu destekle zor zamanı aşacağımızı... Beşiktaş'ımızın geleceğini tesis ederken, şeffaf olmaya dayalı bir sistem kurarken bu bağış kampanyasından gelecek gelirler vizyonumuza, ideallerimize destek olacaktır.

"Siyah-beyazlı taraftarların manevi desteğine de ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Çebi, "Her bir kuruşun yerinde harcanacağına kendim ve yönetim kurulu adına söz veriyorum.''

BIRAKMAM SENİ BAĞIŞ GECESİ HANGİ KANALDA?

Vodafone Park'ta 9 Ağustos 2020 Pazar günü saat 22.00'de gerçekleşecek ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyası gecesi Kanal D ekranlarında yayınlanacak programla gerçekleşecek.

Programın sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan gerçekleştirecek.

Beşiktaşlı birçok sanatçının da yer alacağı programda yönetim kurulu, eski futbolcular, futbol takımı, kadın futbol takımı, erkek kadın basketbol takımı, hentbol takımı ve tekerlekli sandalye basketbol takımı katılacak.

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli?