Benzinlikte feci ölüm! Alkollü sürücü, Sude ve Buse'nin sonu oldu

Uşak'ta aşırı hız yapan Hüseyin Kaya, benzinlikten alışveriş yaptıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan üniversiteli Sude Ürer ve Mısra Buse Uğurlu'ya çarptı. İki genç kız olay yerinde öldü.

Uşak'ta aşırı hız yaptığı iddia edilen otomobilin çarptığı iki üniversite öğrencisi, olay yerinde hayatını kaybetti. Uşak Üniversitesi Gazetecilik 3'üncü sınıf öğrencisi Sude Ürer (23) ile Sanat Tarihi 3'üncü sınıf öğrencisi Mısra Buse Uğurlu (25), üniversite karşısında bulunan akaryakıt istasyonunun marketinden alışveriş yaptı. Marketten çıktıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Ürer ve Uğurlu'ya, Hüseyin Kaya (28) yönetimindeki otomobil çarptı. İki genç kız metrelerce sürüklenirken, kazadan sonra Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak akaryakıt istasyonunda park halinde bulunan TIR'lara çarparak durabildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ürer ile Uğurlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan sürücü Kaya ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan kontrolde sürücünün 1.4 promil alkollü olduğu tespit edildi.