Benzin istasyonuna su almak için gitti çıktığında gözlerine inanamadı

Mersin'in Erdemli ilçe Arpaçbahşiş mahallesi D400 karayolu üzerinde benzin istasyonunun marketine su almak için giden ismini öğrenemediğimiz bir kişi çıktığında, tomruk yüklü tırın aracına çarptığını görünce şoka uğradı.

Edindiğimiz bilgilere göre; Sabaha karşı saat 04: 30 da Mersin'in Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş mahallesi D 400 karayolu üzerindeki kazada, benzin istasyonunun karşına aracını park eden şahıs, almak için benzin istasyonunun marketine gitti. Marketten çıktığında tomruk yüklü bir tırın aracına arkadan çarptığını ve tırın az ilerde devrildiğini gördü. Aracını kullanılamaz halde gören sürücü bir anda şoka girdi. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan otomobil tamamen kullanılamaz hale gelirken, otomobile çarpan tır şarampole devrildi.

Şans eseri otomobil içerisinden kimse yara almazken devrilen tır'ın şoförü hafif yaralı olarak Erdemli devlet hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan tomruk yüklü tır'ın elektrik direği ve trafoya çarpması nedeniyle bölgede bir süre elektrik enerjisi sağlanamadı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.