Bel ağrısına bir avuç vida... Ameliyatta haber vermeden 8 platin çubuk taktılar

Şiddetli bel ağrısı çeken Metin Gökmen, özel bir hastaneye gitti; ameliyat edildi. Ağrıları dinmeyen hasta, 4 gün sonra yine bıçak altına yattı.İlk ameliyatta rızası dışında beline sekiz platin takıldığını; vücudunun kabul etmediği vidaların daha sonra çıkarıldığını öğrenen adam davacı oldu.

DHA

Antalya'da çiftçilik yapan Metin Gökmen, şiddetli bel ağrısından kurtulmak için Isparta'daki özel bir hastaneye gitti. Doktorlar kendisine belindeki ağrının sinir sisteminden kaynaklandığını ve ameliyat olması gerektiğini söyledi. 18 Ocak'ta bıçak altına yatan Gökmen'in vücudunun çeşitli bölgelerine iddiaya göre bilgi verilmeden 8 platin takıldı. Operasyondan sonra sağ ayağında şiddetli ağrı hisseden ve yürüyemeyen Gökmen, 4 gün sonra aynı hastanede yine ameliyat edildi.

4. AMELİYATTA YÜRÜDÜ

Doktorların vücudun kabul etmediğini platinleri çıkardıklarını söylemesi üzerine rızası dışında yapılan işlemden haberdar olan Metin Gökmen, doktorlar Okan G. ve Ümit D. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. İkinci ameliyat sonrasında doktorun gösterdiği platinleri görünce şoke olduğunu belirten Gökmen, "6 gün sonra ayağım yine ağrımaya başladı. 'Hocam bu ne olacak' dedim. 'Dokuların basınca maruz kalmış' dedi. 3'üncü ameliyata beni ikna etti ama operasyonu başka bir hastanede geçirdim" diye konuştu.

HEPATİT B VİRÜSÜ KAPTI

İyileşemeyen Gökmen, 29 Ocak'ta Antalya'da 3. kez ameliyata girdi. Şikayetleri devam edence 5 Şubat'ta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bir ameliyat daha geçirdi; nihayet yürümeye başladı. Ancak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan testlerde Gökmen'in Hepatit B virüsü kaptığı anlaşıldı.

ENGELLİ KALDIM

Hepatit B teşhisi nedeniyle son ameliyatın 1 hafta ertelendiğini söyleyen Metin Gökmen, şöyle konuştu: "Vücuduma yüksek derecede anestezi verilmiş. Yürüme ihtimalim çok düşüktü. Zor da olsa yürüyorum ama yüzde 50 engelli kaldım. Çorabımı bile giyemiyorum."