Bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ve marmaray ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı'nda da çalışacak olan vatandaşlar veya seyahat izni bulunanlar toplu ulaşımın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Kimi özel, resmi gün ve bayramlarda toplu ulaşımlar ücretsiz yapılıyor. Peki, Ramazan Bayramı'nda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ve marmaray ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşımı kullanacak olan vatandaşlar otobüs, metro ve metrobüslerin ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Tam kısıtlama kapsamında yer alan bayramda çalışacak vatandaşlar ile seyahat izni bulunanlar toplu ulaşımın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Peki, Ramazan Bayramı'nda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ve marmaray ücretsiz mi?

BAYRAMDA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

Ramazan Bayramı'nda otobüs, metrobüs, metro, tramvay gibi toplu ulaşımın ücretsiz olduğuna ilişkin henüz bir karar açıklanmadı. İlgili illerin belediyeleri ile iletişime geçerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

BAŞKENTRAY VE MARMARAY ÜCRETSİZ Mİ?

Geçtiğimiz günlerde Resmii Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre 12 Mayıs Çarşamba gece yarısından 16 Mayıs Pazar gece yarısına kadar Başkentray ve Marmaray seferleri de ücretsiz gerçekleştirilecek.

RAMAZAN BAYRAMI TARİHLERİ 2021

12 Mayıs 2021 Arefe

13 Mayıs 2021 Bayramın birinci günü

14 Mayıs 2021 Bayramın ikinci günü

15 Mayıs 2021 Bayramın üçüncü günü