Bayramda toplu taşıma bedava mı?

Bayramda toplu taşıma bedava mı sorusuna yetkililer açıklık getirdi. Arife günün normal işleyişinde devam edecek olan toplu taşımalar, bayramda %50 indirimli olacak ve aynı sefer saatlerinde hizmete devam edecek.

Ayrıca bayram boyunca sefer saatleri cumartesi gününe göre ayarlanacak. İETT yetkilileri ''Ramazan Bayramı'nda Cumartesi günü sefer saatleri ve yüzde 50 indirimle; arife günü iş günü sefer saatleri ile hizmetinizdeyiz.'' şeklinde açıklama yaptı.

BAYRAMDA KÖPRÜ ÜCRETSİZ Mİ?

Sürücüler için oldukça önemli olan köprü geçiş ücretleri de yetkililer tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Ramazan Bayramı'nda her yıl olduğu gibi köprü ve otoyolların geçişi ücretsiz olacak. 2 Temmuz 2016 - 11 Temmuz 2016 tarihleri arasında otoyol ve köprülerden geçiş Pazartesi sabah 07:00'ye kadar ücretsiz olacak. 

ANKARA VE ERZURUM'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLACAK

Erzurum ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayram'ında toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu. Özel halk otobüsleri ve şehir için hatların ücretsiz olması ilebirlikte tüm vatandaşlar rahatlıkla eş, dost ziyareti yapabilecek. Ankara'da EGO otobüslerine Ankarakart okutmadan binilebilecek. Ramazan Bayramı'nda 3 gün boyunca mezarlıklara gidiş geliş yapılması amacı ile de EGO otobüs seferleri ile hizmet verecek.