Müge Anlı Şahap Örcün olayında stüdyo karıştı!

Adana Çatalan Köprüsü'nde kaybolan ve 22 gündür kendisinden haber alınamayan Şahap Örcün'ü arama çalışmaları devam ediyor. Elleri bağlı olarak suya atlayarak kaybolan 53 yaşındaki Şahap Örcün'ün olay anında yanında bulunan arkadaşı Mehmet Ali Tunç'un Müge Anlı canlı yayınında verdiği ifadeler şüphe uyandırmış ve çelişkili bulunmuştu. Sualtı ekipleri ise baraj gölünde bir iz bulmak için hummalı bir çalışma başlattı.

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı'da Şahap Örcün olayı stüdyoyu karıştırdı. Örcün'ün son kez görüldüğü baraj gölünde ekipler arama çalışmalarına yeniden başladı. İşte olaya dair merak edilen tüm detaylar ve son dakika gelişmeleri...

Adana'da elleri bağlı olarak suya atlayarak kaybolan 53 yaşındaki Şahap Örcün'ün olay anında yanında bulunan arkadaşı programa katıldı. Mehmet Ali Tunç birlikte Çatalan Köprüsü'ne gittikleri Örcün'ün, intihara kalkıştığını iddia etti.

İzleyenleri şaşkına uğratan ifadelerin ardından stüdyoda taraflar birbirine girdi.

Günlerdir kendisinden haber alınamayan 2 çocuk babası Örcün için ekipler seferber oldu.

İsmini vermek istemeyen bir kişi ise canlı yayına bağlanarak, "O akşam barajdan çıkan birini gördük. Üzerinde kıyafetleri vardı." sözleriyle kafaları karıştırdı.