Bahtiyar Ölmez yeni bölümü için heyecan dorukta

Bahtiyar Ölmez yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyemeyi başardı. Gerilim aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciden tam not alan Bahtiyar Ölmez yeni bölümü için heyecan dorukta

Yetkin Dikinciler’in Bahtiyar karakterine, Hande Subaşı’nın Aylin karakterine, Güven Hokna’nın Latife karakterine, Serkan Kuru’nun Fuat karakterine hayat verdiği dizi yeni bölümleri ile ATV ekranlarında her hafta cumartesi akşamları yayınlanıyor. Eski İstanbul semtlerinden birinde mukim kendi halinde mütevazı bir yaşantısı olan Bahtiyar Ölmez, babasının mezarcılık işlerinde çalışır. Görevi cenaze nakil aracı şoförlüğüdür. Ne ki hayatının sonuna dek bu işi sürdürmek istemez. İşte tam da bu sebeple, beklenmedik bir anda karşısına çıkan eski bir dostunun "deve kuşu çiftliği" teklifine balıklama atlar. Babasının tüm birikimini büyük umutlarla bu işe yatırır. Ne ki, dolandırıldığını anlamakta gecikmez. Hayallerini ve babasının tüm birikimini kaybetmenin öfkesiyle son sürat cenaze arabasını sürerken, eski dostunun hatıra olarak verdiği "deve kuşu yumurtasını" hışımla camdan dışarı fırlatır. Deve kuşu yumurtası öyle bir yere çarpar ki, Bahtiyar Ölmez'in hayatı bir daha geri dönülmez biçimde değişir. Bahtiyar Ölmez 15. Yeni bölüm fragmanı son 14. Bölüm izleme linki haberimizde. Yeşilçam komedilerine selam duran bu aksiyon komedi dizisinin yönetmen koltuğunda Cem Tabak oturuyor.

Yapımcılığını Baba Yapım’ın üstlendiği Bahtiyar Ölmez, eğlenceli ve macera dolu senaryosunun yanı sıra başarılı oyuncu seçimleriyle de göz dolduruyor. Oyunculuk geçmişi çok eskiye dayansa da adını “Babam ve Oğlum” filmiyle duyuran başarılı oyuncu Yetkin Dikinciler’e mankenlikten ziyade kaliteli oyunculuğuyla takdir toplayan Hande Subaşı eşlik ediyor.

BAHTİYAR ÖLMEZ 15. BÖLÜM FRAGMANI

BAHTİYAR ÖLMEZ 14. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Zaman her şeyin ilacıdır..."

Anıl'ın Rıfat Çakar'dan aldığı örneklerle yapılan DNA testi sonrasında hiç beklenmedik bir şey olur. Memduh ve Bahtiyar, Anıl'ın delirdiğine kanaat getirir. Öte yandan Aylin, Himmet'in dükkanındadır ve Bahtiyar'ın gerçek kimliğine adım adım yaklaşmaktadır. Bahtiyar durumu haber alır, evine gider, Aylin'i evden uzaklaştırır, ama Aylin'in aklında cevaplanmamış sorular kalmıştır! Aylin, villada Çağla'nın elindeki fotomontaj fotoğrafları görünce Çağla'ya saldırır ve bir müddet bu sorulardan uzaklaşır! Ama Vildan'dan gelen mesaj Aylin'i tekrardan Bahtiyar'ın gerçek kimliğinin peşine takacaktır! Caner'in, Nuran, Şinasi ve Ramazan'a oynadığı oyunlar ölüm saçmaktadır. Şinasi, ölüm oyununda ölümle baş başadır. Bahtiyar, Caner, Nuran, Ramazan ve Şinasi'yi kaçırıldığını öğrenince Caner'in peşine düşer. Aylin'se Bahtiyar'ın sırrının peşindedir ve Bahtiyar'ın evine girip, fotoğrafını görür!

 
BAHTİYAR ÖLMEZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahtiyar Ölmez son bölümde pek çok soruyu da beraberinde getirdi. Memduh ve Anıl’ı yakalayan Fuat, Bahtiyar Ölmez’in gerçek Rıfat Baba olmadığını öğrenmek üzeredir. Diğer yanda Caner, sonu hiç iyi bitmeyecek bir ölüm oyununun düğmesine basar. Bu tehlikeli oyunun kurbanları arasında Nuran ve Şinasi de vardır. Bahtiyar, Fuat’ın hapishanedeki adamıyla yüzleşir. Ona silah çekmesine rağmen yiğitliğinden taviz vermeyen Bahtiyar “Sen ölüm olsan ben ölümsüz olurum” diyerek postayı koyar. Bahtiyar Ölmez yeni bölümüyle bazı soruları yanıtlarken yepyeni sorular ve korkuları da beraberinde getirecek gibi görünüyor.