Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan ile İsrafil Sağlam, ‘suç gelirlerini aklamak'tan tutuklandı. Nihal Candan sinir krizi geçirdi.

İHA

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi. Kardeşlere, lüks restoranlarda yapılan tanıtımlar ve tutuklu çete lideri Onur Apaydın ile bağlantıları soruldu. Nihal Candan, Apaydın'ın bir dönem erkek arkadaşı olduğu için, onunla yemekli yerlere veya gece kulüplerine gittiğini ama bir dolandırıcılık organizasyonun içinde yer almadıklarını öne sürdü. Bahar Candan ayrıca, kendilerinden başka birçok ünlü ismin de aynı restoranlara gittiğini belirtti. Bahar Candan'ın sosyal medya hesabında yaptığı "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımının sorulması üzerine ise şu yanıtı verdi: "O paylaşımda 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım ve amacım espriydi."

Abla Nihal Candan gözyaşlarını tutamazken Bahar Candan da "Asıl suçlular dışarıda" diyerek ağladı.

Alisya Bahar Candan ve 'Nihal Candan' olarak tanınan kardeşi Gülnihal Çiçek ile Hacı İsrafil Sağlam tutuklandı. Nihal Candan kararı öğrenince sinir krizi geçirdi.