En komik, eğlenceli, güldüren 1 Nisan şakaları sizlerle! Babaya, anneye, arkadaşa, eşe ve öğretmenlere 1 Nisan şakaları!

1 Nisan günü dünyanın birçok ülkesinde büyük, küçük demeden herkes birbirine şaka yapıyor. Geçmişten günümüze gelene kadar gelenekselleşmiş olan 1 Nisan Şaka Günü tüm dünyada kutlanmaktadır. Bugünün eğlenceli ve güzel geçmesi adına kimi zaman kötü şakalar kimi zaman ise güldüren şakalar yapılacak. Babaya, anneye, öğretmenlere 1 Nisan şakalarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Bugün 1 Nisan şaka günü. 1 Nisan Şaka Günü insanların birbirlerine şaka yaparak eğlendikleri bir gün olarak biliniyor. Bu mutlu günde binlerce kişi ailesine, eşine, dostuna, okula gidecek olan çocuklar öğretmenlerine şakalar yapacaklar. Babaya, anneye, öğretmenlere 1 Nisan şakalarını sizler için derledik.

BABAYA, ANNEYE, ÖĞRETMENLERE 1 NİSAN ŞAKALARI!

ÇAYDANLIK ŞAKASI

Eve oturmaya gelen misafirinize sanki içinde kaynar su varmış gibi çaydanlık şakası yapabilirsiniz. Boş çaydanlığı yanlışlıkla misafirinizin üzerine düşürüyormuş gibi yaparak tepkisini görebilir ve eğlenebilirsiniz.

SOYA SOSU ŞAKASI

Kola kutusunun içine gazoz doldurduktan sonra soya sosunu, kola rengini alana kadar doldurabilir, böylece annenizi yanıltabilirsiniz.

DİŞ MACUNU ŞAKASI

Kremalı bisküvilerin içindeki kremaların çıkartıp diş macunu koyun, kardeşinizin ağzının alacağı şekli keyifle izleyin.

GIDA BOYASI ŞAKASI

Ev arkadaşınızın, şampuanı ya da diş macununa gıda boyası koyarak sabah sabah unutamayacağı bir şaka yapabilirsiniz.

SOĞANDAN ELMA ŞEKERİ

Kuru soğana elma şekeri süsü verip kardeşinize ve aile üyelerine şaka yapabilirsiniz.

KAĞIT BÖCEK

Abajurun içine girmiş kağıttan böcek anneniz için oldukça korkutucu olacaktır.

GÖRÜNMEZ İP ŞAKASI

Üç dört kişi bir araya gelinir, kalabalık bir sokakta yürümeye başlanır tam birileriyle karşılaşıldığı zaman sanki önünde ip varmış da sanki üzerinden geçiliyormuş gibi bacaklar kaldırılır. Çok kişi olması inandırıcılığı artırır.

ÜNLÜ ŞAKASI

Sevdiği bir ünlü, eski bir arkadaş ya da bir çizgi film karakterinin ismini, yakınınızın telefonuna kendi numaranızla kaydedebilirsiniz. Böylece 1 Nisan günü sabah erken saatlerde onu arayıp ya da mesaj atıp aklını karıştırabilirsiniz.

FOTOMONTAJ ŞAKASI

Tanıdığımız birini fotoğrafı varsa bundan iyi bir fotokopi alıp gazetenin orta sayfalarındaki haberlere fotomontaj yapabilirsiniz. Sonra gazeteyi onun okumasını sağlayarak haberlere çıktığına inandırabilirsiniz.

BİLGİSAYAR EKRANI ŞAKASI

Tüm masaüstünün bir ekran resmini (screenshot) alın ve kurbanınızın bilgisayarında bu resmi arka plan yapın. Daha sonra araç çubuğunu ve kısa yol simgelerini gizleyin ve zavallı kurbanınızın tekrar kontrolü sağlamak için yaptığı çabaları kahkahalarla izlemeye hazır olun.

1 NİSAN ŞAKA GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

1 Nisan Şaka Günü insanların birbirlerine şaka yaparak eğlendikleri bir gün olarak bilinir. Tüm dünyada hemen hemen aynı tarihte kutlanmakta olup bugünün ortaya çıkış hikayesi hakkında pek çok efsane bulunmaktadır.

1 Nisan neden Şaka Günü olarak kabul edilir? 1 Nisan şakası nereden çıktı?