Bünyamin Topçuoğlu kaç yaşında ve nereli? Ayasofya cami imamı Bünyamin Topçuoğlu kimdir?

Son dakika gelen habere göre; Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya Camii'nde görevlendirilen imam-kayyım ve müezzinleri açıkladı. Erbaş, '3 imam ve 5 müezzin atıyoruz. Belki tarihte ilk defa olacak' dedi. Ayasofya imamı olarak Bünyamin Topçuoğlu atandı. 1980 yılında Erzurum'da doğdu. Hafızlık öğrenimini 11 ay gibi kısa bir sürede Erzurum'da tamamladı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya Camii'nde görevlendirilen imam-kayyım ve müezzinleri açıkladı. Erbaş, '3 imam ve 5 müezzin atıyoruz. Belki tarihte ilk defa olacak' dedi. Erbaş, Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Ferruh Muştuer ve Bünyamin Topçuoğlu'nun imam olarak atandığını açıkladı. Bünyamin Topçuoğlu,1980 yılında Erzurum'da doğdu. Hafızlık öğrenimini 11 ay gibi kısa bir sürede Erzurum'da tamamladı.

AYASOFYA İMAMI BÜNYAMİN TOPÇUOĞLU KİMDİR?

1980 yılında Erzurum’da doğdu. Hafızlık öğrenimini 11 ay gibi kısa bir sürede Erzurum’da tamamladı.

Erzurum İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi, İlahiyât eğitimi aldı. İstanbul Abdurrahman Gürses Haseki Eğitim Merkezi’nde Kıraat bölümünden mezun oldu.

3 Türkiye birinciliği kazanan Topçuoğlu Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 10. Uluslararası Kur’an-ı Kerim Yarışmasında, Güzel Okuma dalında dünya birinciliğine sahiptir.

İstanbul Fatih Camii İmam-Hatibi olarak görev yapmakta olan Topçuoğlu evli olup 3 çocuk babasıdır.

Ayasofya İmamı Ferruh Muştuer kimdir? Ferruh Muştuer kaç yaşında ve nereli?

Ayasofya baş imamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın kimdir?

Ayasofya Camii müezzini Mehmet Hadi Duran kimdir, kaç yaşında?