Ay tutulmasından etkilenen burçlar hangileri? Ay tutulması bitti mi?

Ay, kendi yörüngesinde dolanırken, Dünya'nın gölgesine girmesi halinde Ay tutulması gerçekleşiyor. Ay tutulması, dolunay zamanında ve Ay'ın düğüm noktalarına yakın olması durumunda meydana geliyor. Bu sene gerçekleşecek tutulmalardan biri olan parçalı ay tutulması için geri sayım sona erdi. Gök olayları ve astroloji ile ilgilenenler gerçekleşen ay tutulmasın etkilerini okumak istiyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Gök olayları ile yakından ilgilenen vatandaşlar 5 Temmuz'da gerçekleşen ay tutulması ile ilgili araştırmalarını yoğunlaştırdı. Ay tutulmasından etkilenen burçlar hangileri olduğu merak ediliyor. Ay tutulması, Oğlak burcunda meydana geliyor. Bu tutulma para ve finans konularında tüm burçları etkiliyor. Parçalı ay tutulması ile ilgili merak edilen diğer detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

AY TUTULMASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

5 Temmuz Pazar günü Ay tutulması başlayacak. Tutulmanın başlangıç saati 06:04 olarak belirlendi. Ortası 07:30 tutulmanın bitişi ise 08:55'de meydana geldi.

5 Temmuz günlük burç yorumları nasıl? Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek?

TÜRKİYE'DEN AY TUTULMASI İZLENEBİLECEK Mİ?

Bugünkü ay tutulması Türkiye'den görülmedi. Tutulma Afrika'nın batısı ve büyük bir bölümü, Avrupa’nın batısı, Antarktika, Kuzey ve Güney Amerika ile Atlantik Okyonusu gibi yerlerden seyredebildi.

AY TUTULMASININ ETKİLERİ NELERDİR?

Bugün gerçekleşen Ay tutulması para konusunda sadece Oğlak burcunu değil tüm burçları etkiliyor. Oğlak burcunda gerçekleşecek tutulma ile birikim yapmak isteği de doğabiliyor. Ay Tutulması’nda bazı yatırımların yapılması istenebilir, ancak bu süreçte temkinli olmak faydalı olacaktır. Merkür gerilemesinin de devam etmesi nedeni ile aksilikler meydana gelebilir.

AY TUTULMASINDAN ETKİLENEN BURÇLAR HANGİLERİ?

5 Temmuz Pazar günü gerçekleşen ay tutulmasında en çok 4 burç etkilenecek. Ay tutulmasından etkilenen burçlar şu şekilde:

Oğlak Burcu,

Koç Burcu,

Yengeç Burcu,

Akrep Burcu.

AY TUTULMASI NEDİR?

Ay, kendi yörüngesinde dolanırken, kimi zaman Dünya'nın gölgesine girer. Buna Ay tutulması denir. Ay tutulması, dolunay zamanında ve Ay'ın düğüm noktalarına yakın olması durumunda meydana gelir. Ay'ın, Dünya'nın gölgesine girmesi ile Güneş'ten aldığı parlaklığı kaybetmesi neticesinde görülür.