Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık?

Kurban Bayramı tatili 20 Temmuz'da başladı. Bayramda kurban kesip, yakınlarını ziyaret eden vatandaşlar gezmek için alışveriş merkezlerine de gitmek istiyor. Bayramda alışveriş yapmak, oyun ve sinema salonlarına gitmek ya da yemek alanlarında oturmak isteyenler AVM'lerin açık olduğu saatleri araştırıyor. Peki, AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı? Kurban Bayramı'nda AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte AVM çalışma saatleri...

Kurban Bayramı tatilinde alışveriş merkezlerine gitmek isteyen vatandaşlar bayramda AVM'lerin çalışma saatlerini araştırıyor. AVM'ler dini bayramlarda normal mesai saatleri dışında hizmet verebiliyor. Genellikle bayramın ilk günü geç açılan AVM'ler yine ilk güne özel geç saatte kapanabiliyor. Peki, AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı? Kurban Bayramı'nda AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte AVM çalışma saatleri...

AVM'LER KURBAN BAYRAMI'NDA AÇIK MI?

AVM'ler Kurban Bayramı süresince açık olacak. Alışveriş merkezleri bayramın ilk gününe özel daha geç saatlerde açılabiliyor.

AVM'LER KURBAN BAYRAMI'NDA KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

AVM'ler Kurban Bayramı'nın ilk günü 13:00-14:00 saatlerinde açılıyor. Saatler AVM'den AVM'ye değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle gitmek istediğiniz AVM'nin çalışma saatlerini müşteri hizmetlerini arayarak veya internet sitesini ya da sosyal medya hesaplarını inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Kuaför ve berberler bayramda açık mı? Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda kuaförler çalışıyor mu?

Kurban Bayramı'nın diğer günleri ise AVM'ler normal çalışma saatlerine geri dönüyor. Sabah 10:00'da açılan AVM'ler akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor.

Salı pazarı bayramda açık mı? Kurban Bayramı'nda semt pazarları kurulacak mı?