Avatar Atakan'ın kazası yürekleri ağza getirdi

Survivor 2016 ödül oyununda talihsiz bir kaza yaşandı. Avatar Atakan başına havuzda darbe alması neticesinde olduğu yere düştü. Havuzun dibinde kalan ve boğulma tehlikesi geçiren Avatar Atakan'ı kurtarmak için herkes seferber oldu.

Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı Avatar Atakan kaza geçirdi.  Atakan hayranları ve yarışmayı seyredenler büyük bir paniğe kapıldı. Atakan'ın oyun sırasında yaşadıkları ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Tehlike anlarını izleyen Survivor takipçileri ise Atakan hakkında, 'Artık Survivor Atakan için bitti' yorumununda bulundu. NBA Batı Final serisini maçı ödülü için yarışan ünlüler takımından Avatar Atakan'ın oyun sırasında başına kötü bir kaza geldi. Havuz oyununda yarışan Atakan, başına aldığı darbe ile ölümden döndü.Peki Avatar Atakan'a ne oldu, Avatar Atakan kaza görüntüleri yayınlandı. 

AVATAR ATAKAN BÖYLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜLER TAKIMI NBA FİNAL MAÇINDA

Acun Ilıcalı'nun sunduğu Survivor yarışmasında NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçını izleyen taraf ünlüler oldu.

Bu sabaha karşı 04:00’te başlayan NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçı olan Oklahama Thunder-Golden State Warriors maçına jetle giden takım maçı dikkatli izleyenler tarafından fark edildi. Ünlüler takımından Semih Öztürk, Nagihan ve Yunus Günçe maçı birlikte takip etti.

Acun Ilıcalı ve İbrahim Yattara ise ilk olarak ekrana yansımadı. Sonrasında ise yarışmacıların maç içerisinde yer değiştiği ve NBA Batı Finali'ni farklı açılardan izledikleri görüldü.

Ödül oyununda talihsiz bir kaza yaşayan Atakan Arslan ise maça gidemedi. Atakan'ın hastaneye kaldırıldığı ve durumunun yapılan kontrollerden sonra netlik kazanacağı öğrenildi. Yarışmacıların karşılaşmayı izledikleri yerin bilet fiyatının ise 12 bin dolar...

SON KARARI DOKTORLAR VERECEK

Yarışmadaki akıbeti merak edilen Atakan'ın durumu yapılcak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?  

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

 

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.

 
Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.