Atatürk'e hakaret veterinere dayak!

Adana'da veterinere giden Bülent Yılmaz, kedisinin çok masraf çıkardığını belirterek tartıştığı tekniker Melek Nida Şahin'e duvarda asılı olan Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini gösterip “Sen Atatürkçü müsün?” diye sordu, sonra da Atatürk'e küfür etti. Şikayet üzerine gözaltına alınan Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SONER KAN

Adana'da 6 Ocak'ta Bülent Yılmaz, eşi ve kızıyla kedisini veterinere götürdü. Kedinin çok masraf çıkardığını belirten Yılmaz, eşiyle tartıştı. Klinikteki tekniker Melek Nida Şahin duruma müdahale edip adamı uyardı. Bülent Yılmaz, duvarda asılı olan Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini gösterip Şahin'e; "Sen Atatürkçü müsün?" diye sordu; sonra Atatürk'e küfür etti. Maganda daha sonra Şahin'e saldırdı. İşyerindeki eşyalara da zarar veren zorba, sonra da ailesiyle uzaklaştı. Şikayet üzerine gözaltına alınan Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Magandanın kızı, darp edilen kadının görüntü almasına engel oldu.

EŞKIYALIĞA İLAÇ KILIFI

Bülent Yılmaz, emniyetteki ifadesinde çark etti. Atatürk'ü aslında çok sevdiğini söyleyen zanlı, "Yakın zamanda ameliyat oldum. Olay anında ilaçların etkisindeydim. Çok pişmanım" dedi.