Atatürk'e hakareti affetmedi

Adana'da rahatsızlanan kedisini veterinere götüren Bülent Yılmaz, çok fazla masraf çıktığını belirterek eşiyle tartıştı; araya giren veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i de darp etti. Şahin, kendisine ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakaret eden Yılmaz ile uzlaşmayı kabul etmedi.

SONER KAN

Adana Çukurova'da 6 Ocak'ta Bülent Yılmaz, eşi ve kızıyla rahatsızlanan kedisini veterinere götürdü. Kedinin çok fazla masraf çıkardığını belirten Yılmaz, eşiyle tartıştı; araya giren veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i (30) de darp etti. Şahin'e ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakaret de eden zorba tutuklandı; hakkındaki dosya ise uzlaştırmaya gitti. Uzlaşmayı reddeden Şahin, şöyle konuştu: "Şahsıma yapılandan ziyade, bu ülkenin kurucusuna yapılmış çok büyük bir saygısızlık varken uzlaşamam. Atatürk, bu dünyadaki en büyük zaafım."

ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR

Psikolojik olarak çöküş yaşayan Şahin, sosyal medyada tehdit mesajları aldığını belirterek, "Beni vurdurtacaklarını söylediler. Korkudan sokağa çıkamadığım günler oldu" dedi.

Melek Nida Şahin'in tazminat davası açacağı da öğrenildi.