Atalay Filiz selfie skandalında ikinci perde

3 cinayetin zanlısı olarak aranan ve dün İzmir'den yakalanıp İstanbul'a getirilen Atalay Filiz'in emniyet mensuplarıyla selfie çekilme skandalına bir yenisi daha eklendi.

1

Seri katil Atalay Filiz'le Emniyet mensupları adeta selfie çekme yarışına girdi. İzmir'de yakalanan ve İzmir Emniyeti'ne götürülen Atalay Filiz'le İzmir Emniyeti'nde görevli, bir  polis memuru selfie çekmiş, o anlara ait video sosyal medyada hızla yayılmıştı.

SELFİE SKANDALINDA İKİNCİ PERDE

Bu selfie'ye tepkiler henüz dinmemişken, Atalay Filiz'le bi r başka Emniyet mensubunun çektirdiği selfie sosyal medyada yayılmaya başladı.

İddiaya göre Atalay Filiz'le İzmir Cinayet Büro Amiri Vedat Yaylalı'nın da selfie çektirdi. Fotoğrafta samimi ve güleryüzlü tavırları dikkat çeken ikilinin, Emniyet'e ait bir aracın içinde oldukları gözlemleniyor.

3 POLİS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Katil şüphelisi ile selfie görüntüleri sosyal medyada büyük tartışma yaratırken, selfie çeken ve bu anı görüntüleyip paylaşan üç polis hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlana kadar açığa alındı.

ATALAY FİLİZ KİMDİR?

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Atalay Filiz’in pilot babası İ.F. de emniyetteki ifadesinde oğlunun bilinmeyen hikâyesini şöyle anlattı:

“Atalay’ın bir kız kardeşi var. Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra Fransa’ya gitti. 2006-2011 arasında Paris’te biyoloji ve genetik alanlarında lisans ve yüksek lisans yaptı. 2011’de Türkiye’ye döndü. Aynı yıl içinde İsviçre’ye gitti, 1 yıl boyunca eğitim vizesi için orada yaşadı. 2012’de bir üniversiteye doktora için yaptığı başvuru kabul edildi, Ankara’ya yerleşti. 2013 yılı eylül ayına kadar Ankara’da kaldı. Onunla en son Göktuğ Demirarslan ve sevgilisi Elena Radchikova’yı öldürmeden 2 gün önce görüştük. O günden sonra tüm aileyle irtibatı kesildi.”

SERİ KATİL ZANLISI ATALAY FİLİZ DEXTER HAYRANI ÇIKTI!

İstanbul Polisi'nin İzmir'e kaçtığını kesinleştirdiği seri katil Atalay Filiz'in Hadımköy'de bir depo içerisinde konteyner kiraladığı ortaya çıktı. Depodaki aramalarda, aralarında, bir seri katili anlatan “Dexter” dizisinin de olduğu çok sayıda film CD'si ve kitap bulundu. Depoyla ilgili Atalay Filiz'in pilot olan babasının dün ilk kez ifadesi alındı. Tuzla’da Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın geçtiğimiz Cuma günü vahşice öldürülmesi sonrası seri katil Atalay Filiz adeta Türkiye gündemine oturdu. Biyoloji Doktora öğrencisi Filiz’in, Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta mühendis olan oğlu Göktuğ Demirarslan ile genç mühendisin sevgilisinin de katili olduğu öğrenilince, Emniyet adeta seferber oldu. Ankara’da 3 yıl önce işlenen o cinayetin yanı sıra, sevgilisi 6 yıl önce Fransa’da esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Atalay Filiz’in yakalanması için polisin yanı sıra İstihbarat birimleri de çalışma başlattı. Atalay Filiz’i gördüğünü iddia eden binlerce kişi şüphelinin yakalanması için Polis İhbar Hattı 155’i aradı.