Aşk şiiri de iliştirilen isimsiz çiçeğin izini sürdü! Hademeden öğretmene buket buket taciz

İsimsiz bukete taciz davası. Ankara'da evli matematik öğretmeni F.G.M. (30) kendisine gönderilen iki isimsiz buketin izini sürdü. Çiçekçi kameralarındaki kişinin okulun temizlik görevlisi B.Ş. olduğunu görünce de dava açtı

DHA

Ankara'daki bir özel okulda matematik öğretmeni F.G.M. (30) rahatsızlandı, aynı gün 'geçmiş olsun' notuyla isimsiz gül buketi aldı. Çiçeği başka okulda öğretmen olan eşinin gönderdiğini sanan kadın, eve gittiğinde yanıldığını anladı. 1.5 ay sonra 2'nci kez gül alan kadın, aşk şiiri de iliştirilen isimsiz çiçeğin izini sürdü. Kuryeden adresini aldığı çiçekçiye giden öğretmen, güvenlik kamerası kaydından buketi okulun temizlikçisi B.Ş.'nin gönderdiğini gördü. F.G.M. şikâyetçi oldu. Kendi de evli olan B.Ş., öğretmenin bekâr olduğunu sandığını söyledi.

BİR DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Şüpheli temizlikçi, F.G.M.'nin kocası A.M.'nin kendisini arayıp kamera kaydını eşine göstereceğini söyleyerek şantaj yaptığını iddia etti. B.Ş. hakkında cinsel tacizden 2 yıla kadar hapis istemiyle, A.M. hakkında ise 'şantaj' suçundan dava açıldı.