Arka Sokaklar son bölüm Mesut öldü mü?

Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken vuruldu! Mesut öldü mü? İşte Arka Sokaklar son bölüm izleme linki. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı zaman haberimizden izlenebilecek.

Yeni bölümde var mı yok mu diziden neden ayrıldı. Geri dönecek mi akıbeti ne oldu. Gibi sorular dizinin fenomenleri tarafından sorulmaya başlandı. 24 Mart akşamı Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'da Mesut komiserin vurulması sonrası, Mesut ölüyor mu sorusu gündeme geldi. 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut, Kovandere’de, gece gündüz oğlunun peşindedir. Ekipçe, Tunç’u bulmak ve teröristleri ele geçirmek için, hummalı bir çalışma yürütürler. Gümüş ve adamları, Tunç’u elleri ve kolları bağlı olarak, oradan oraya sürüklerler. Mesut oğluna tam yaklaşmıştır ki çocuğu başka yere götürürler. Rıza Baba ve ekibin aklı Mesut ve Tunç’tadır ancak İstanbul’da da yapacakları iş ve yakalayacakları suçlular vardır.

Aslı isimli bir genç kız, çalıştığı büfede eski sevgilisi Haydar tarafından rahatsız edilmektedir. Aynı gün kız evinden kaçırılmıştır ve eve gelen ekip, kurşunun açtığı deliğe rastlar. Eski sevgili yakalanmıştır; ancak kızın kaçırıldığı saatte her zaman gittiği kahvede olduğu tespit edilmiştir. Aslı’yı kimin kaçırdığını bulmak için ekip her ipucunu değerlendirir. Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken vuruldu!