Annesini öldürüp babasına koştu

Uyuşturucu bağımlısı B. Çavdar, tartıştığı annesini başına sert cisimle vurarak öldürdükten sonra babasının yanına gitti. Yakalanan genç, annesinin içindeki cini sehpa ile vurarak çıkardığını söyledi.

İHA

İzmir Bornova'da uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen B. Çavdar, henüz belirlenemeyen nedenle annesi Fazile Çavdar (43) ile tartışmaya başladı. Yaşanan gerginliğin ardından B. Çavdar sert bir cisimle annesinin başına defalarca vurdu.

KANLAR İÇİNDE BULDU

Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, evden ayrılan B. Çavdar, bir işyerinde bekçi olarak çalışan babası H. Çavdar'ın yanına giderek annesini öldürdüğünü söyledi. Oğluyla birlikte eve dönen baba, eşini yerde yatarken görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Eve gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde başına sert cisimle vurulduğu ve vücudunda kırıklar olduğu saptanan Fazile Çavdar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

EVİ YAKMAK İSTEMİŞ

Cinayeti uyuşturucu etkisindeyken işlediği ileri sürülen B. Çavdar'ın birçok suçtan kaydının da olduğu ortaya çıktı. B. Çavdar, bundan 6 ay önce de yaşadıkları evi ateşe vermeye kalkıştığı, polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Çavdar, ifadesinde, annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi.

10 YIL ÖNCE EVLAT ACISI YAŞAMIŞ

Oğlu tarafından vahşice öldürülen anne Fazile Çavdar'ın, bundan 10 sene önce Bornova İlçesi Eğridere Mahallesi'nde yaşadıkları evde çıkan yangında küçük bebeğini kaybettiği öğrenildi. Evlat acısı yaşayan Çavdar'ın o günden beri psikolojik sorunlar yaşadığı aktarıldı.