Anne ve babasını öldüren caniye ait görüntüler ortaya çıktı

Kartal’da anne ve babasını hunharca bıçaklayarak öldürdükten sonra Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yakalanan Emrah Ö.’nün olaydan önce binaya girişi ve olayın ardından binadan çıkışını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Kartal’da dün akşam saatlerinde Uğur Mumcu Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan bir sitenin 10’uncu katındaki dairede psikolojik sorunları olduğu ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen Emrah Ö. (28) annesi Hatice Ö. ve babası Bülent Ö.’yü defalarca bıçaklayarak öldürerek kayıplara karışmıştı.

HAVA KARARIRKEN GİRDİ GECE YARISI ÇIKTI

Olay sonrası çalışma başlatan polis ekipleri E.Ö’yü bugün sabaha karşı Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yakaladı. Olayın ardından Emrah Ö.’nün binaya girişi ve annesi ile babasını öldürdükten sonra binadan çıkışını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Sitede bulunan binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şahsın 18.40 sıralarında eve geliyor  ve cinayetten sonra 23.23 sıralarında  binadan çıktığı görülüyor.

TAŞKINLIK YAPINCA AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Katil zanlısının cinayetten sonra kollarında ve boğazındaki kesiklerle ilgili Maltepe’de bulunan özel bir hastanede ilk müdahalesini yaptırdığı ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Taşkınlık nedeniyle Ereneköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilen  Emrah Ö.'nün tedavisine  polis gözetiminde devam ediliyor. Öte yandan tedavi sonrasında  zanlının cinayetle ilgili olarak ifadesinin alınacağı öğrenildi.

MİLLİYET