Ankara'da iki gün arayla yine komşu katliamı! Gürültü kavgasına 2 can daha

Binada asansör tamiri yaparken ses çıkaran komşusuna öfkelenen Hüseyin Alkan, tüfekle dehşet saçtı. Uğur Şahan'la oğlu Mehmet Ali Şahan'ı öldüren cani, anne Sevda Şahan ile kadın yöneticiyi yaraladı.

AA- İHA

Ankara'da 2 gün arayla komşuların gürültü kavgası yine katliama dönüştü. Keçiören'e bağlı Yayla Mahallesi'ndeki bir apartmanda asansör tamiri nedeniyle çıkan sesten rahatsız olan Hüseyin Alkan (59), yönetici Sema Taşkıran'la (46) tartıştı. Kavgaya asansörü tamir etmeye çalışan üst kat komşusu Uğur Şahan'la (49) oğlu Mehmet Ali Şahan (15) da dahil oldu. Taşkıran'la daha önceden husumetli olan Alkan, evden aldığı pompalı tüfekle dehşet saçtı.

TÜFEKLE YAKALANDI

Silahtan çıkan kurşunların hedefi olan baba-oğul, bina içinde hayatını kaybetti. Eşini ve oğlunu kaybeden Sevda Şahan (46) ile yönetici kadın da yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan iki kadından Sevda Şahan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Katil zanlısı, polis ekiplerince elindeki tüfekle yakalanarak gözaltına alındı. Ankara Sincan'da 23 Kasım'da da Tahsin Ü. (72), gürültü kavgasında üst kattaki komşusunun evini basmış; 2'si çocuk 5 kişiyi öldürmüştü.

Yaşamını yitiren baba-oğulun yakınları sinir krizi geçirdi.

KOMŞULARIN İLK KAVGASI DEĞİL

Mahalle sakinlerinden Fadime Karaçay, katille üst kat komşularının arasında daha önce de tartışma yaşandığını söyledi. Karaçay, "Ölen adamın eşi, 'Üst komşumuzla aramız iyi değil' demişti. Gürültüden kaynaklı ufak tefek tartışmalar yaşamışlar" dedi.