Ampute damattan düğün katliamı! Gelin dahil 4 kişiyi öldürüp intihar etti

Tayland'daki düğünde damat dehşeti yaşandı. Milli takımın eski paralimpik yüzme ve atıcılık sporcusu olan damat; gelini, kayınvalidesini, baldızını ve bir davetliyi silahla öldürüp intihar etti.

Tayland'ın Nakhon Ratchasima kentindeki düğünde önceki gece katliam yaşandı. 29 yaşındaki damat Chaturong Suksuk, henüz belirlenemeyen nedenle arabasından aldığı 9 mm CZ otomatik tabancayla gelin Kanchana Pachunthuek (44), kayınvalidesi ve baldızıyla birlikte bir kişiyi vurarak öldürdü.

'İLK KEZ ALKOL ALMIŞ'

Bir kişiyi de ağır yaralayan damat, aynı silahla intihar etti. Dehşete tanık olan davetliler, gelin-damadın gün boyu tartışma yaşadığını ama sorunu tam olarak bilmediklerini anlattı. Normalde alkol kullanmayan damadın, düğün günü içtiği birkaç şişe alkolden etkilenmiş olabileceği iddia edildi.

MADALYALI YARIŞÇI

silahlarla oynamayı sevdiği belirtilen damat Suksuk'un, askerde bir trenin altında kalarak sağ bacağının ampute edildiği öğrenildi. Aynı zamanda Tayland milli takımının eski Paralimpik yüzme ve atıcılık sporcusu olan Suksuk'un serbest yüzme yüzme yarışmasında gümüş madalya kazandığı, 1-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Fiziksel Engelliler için Dünya Yetenek Sporları Oyunları 2023 yarışmalarına seçildiği öğrenildi.