AK Parti yeni reklam filmi videosu- Gözyaşlarına boğdu (Tıkla izle)

Türkiye bugün bu reklam filmini konuşuyor. İşte AK Parti'nin yeni reklam videosu az önce yayınlandı. Sosyal medya bugün bu videoyu konuşuyor...

AK Parti'nin son seçim videosu gözyaşlarına boğdu. Türkiye'nin konuştuğu yeni reklam filmi sosyal medyayı da salladı. Sizler için reklam filmini sitemizde yayınlıyoruz. İşte duygusal anlar yaşatan reklam filmi ve hikayesi...

'Oyuna Gelme Kardeşim sloganıyla hazırlanan reklam filmi adeta gündemin zirvesine oturdu. Twitter ve Facebook'ta da paylaşım rekoru kıran reklam filminde kardeşlik vurgusu yapıldı.

İŞTE AK PARTİ'NİN YENİ REKLAM FİLMİ

OYUNA GELME KARDEŞİM

 

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan klibi sosyal medyaya damgasını vurdu. Klipte, nöbet tutan askeri hedefine alan keskin nişancıya 'vur' talimatının geldiği görülüyor. Terörist parmağını tetiğe götürdüğü sırada askerin kürtçe türkü söylemesi üzerine terörist telsizle komutanına 'Asker kürt' diyor. Sözde komutanın 'O senin düşmanın vur' demesi üzerine herşey değişiyor. Vur diyen komutanla asker kürt diyen terörist arasında konuşmalar devam ediyor. Tereddüt içinde kalan teröristin gözünden yaş aktığı görülüyor. Emir ile vicdanı arasında kalan terörist, kararı vicdanından yana verip üzerindeki PKK kıyafetini çıkarıyor ve silahını bırakıyor.

İŞTE KLİBİN HİKAYESİ

Dağ başında kulübede nöbet tutan askeri hedefine alan keskin nişancıya telsizden PKK'lı sözde komutandan 'vur' talimatı geliyor.

''ASKER KÜRT'' DİYOR

Terörist parmağını tetiğe götürdüğü sırada askerin kürtçe türkü söylemesi üzerine terörist telsizle komutanına 'Asker kürt' diyor.

''O SENİN DÜŞMANIN''

Sözde komutanın 'O senin düşmanın vur' demesi üzerine terörist tekrar askerin kürt olduğunu söylüyor. Komutanın vur talimatının devam etmesi üzerine herşey değişiyor. Bağılararak 'Vur' diyen komutanla 'asker kürt' diyen terörist arasında konuşmalar devam ediyor. Tereddüt içinde kalan teröristin gözünden yaş aktığı görülüyor. Emir ile vicdanı arasında kalan terörist, kararı vicdanından yana verip üzerindeki PKK kıyafetini çıkarıyor.

''HAYIRLI NÖBETLER ASKER''
Klibin finalinde ise silahını ve PKK kıyafetini çıkaran terörist, askerin yanından geçerken "Hayırlı nöbetler asker" diye selam veriyor asker de adama "Eyvallah kardeşim" diye cevap veriyor.

Seçim çalışması olan klip, sosyal medyada da çok yankı getirdi. İzleyenleri duygulandıran klibin altına "Gerçekler bu işte" yorumları yapıldığı görüldü.

DOMBIRA REKLAMI DA ÇOK KONUŞULMUŞTU


 

DOMBIRA REKLAM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz seçimde yayınlanan Dombıra reklam filmi çok konuşulmuş, ikinci kez çekilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan reklam filmini izlediğinde duygulanmış, göz yaşlarına hakim olamamıştı...

Seçim şarkıları ile sürekli kendinden söz ettiren AK Parti en son Dombıra seçim şarkısı ile gündeme gelmişti. Daha sonrasında da Bu millet eğilmez, Türkiye yenilmez şarkısı çıktı ve yine çok konuşuldu. Ancak bugün Dombıra'nın videosu yayınlandı. İşte AK Parti'nin seçim şarkısı Dombıra, yeni reklam çalışması Dombra...

ÖNCEKİ DOMBIRA'YI HATIRLAYALIM...
Nogay Türklerine ait, Orta Asya Türklerini anlatan 'Dombıra şarkısı', AK Parti'nin seçim çalışmaları dahilinde Uğur Işılak tarafından yeniden yorumlandı.

Salonda, Başbakan'ın konuşmasının ardından Ak Parti için 2014 seçim şarkısı olarak hazırlanan Uğur Işılak'ın seslendirdiği 'Recep Tayyip Erdoğan' şarkısı çalındı.

Şarkının nakarat bölümü şu şekilde: "Göründüğü gibi olan / Gücünü milletten alan / Recep Tayyip Erdoğan", "Mazlumlara sırdaş olan / Gariplere yoldaş olan / Recep Tayyip Erdoğan"

BAŞBAKAN ERDOĞAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Seçim şarkısı Başbakan Erdoğan'ın konuşması öncesinde salona dinletildi ve büyük coşkuyla karşılandı. Bu sırada duygulanan Başbakan Erdoğan'ın gözlerinin dolduğu görüldü.

AK Parti'nin ikinci açıklanan şarkısı ise Kürtçe ve Türkçe seslendirilmiş olan “El ele yürüyeceğiz, biz birlikte Türkiye'yiz” oldu.

“KARADENİZLİLER DE UNUTULMADI”
AK Parti'nin üçüncü açıklanan seçim müziği ise Karadeniz yöresine ait oldu. Haydi Uşak Horana adlı parçada ise salonda bulunanlar büyük bir coşku yaşadı.

“AK PARTİ'DEN RAP MÜZİK”
2014 yerel seçimlerine 10 şarkı ile giren AK Parti'de her yöreye ait bir parça bulunuyor. Parçaların içinde ise en dikkat çekeni rap seçim müziği oldu. Haydi Şimdi Bir Daha adlı seçim müziği rap olarak seslendirildi.

“AFİŞLER DAİMA MİLLET, DAİMA HİZMET”
AK Parti'nin yerel seçimlerde kullanacağı seçim pankartları da belli olmaya başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Arena'da açılışını yapacağı Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda salonda “Daima Millet, Daima Hizmet” pankartları yer aldı.

“BAŞBAKANIN GİRİŞİ İLE SALON ÇOŞTU”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın salona girmesi ile birlikte salonda bulunan büyük coşku yaşadı. Başbakan Erdoğan, kurulan platform üzerinde vatandaşları selamlayarak kırmızı karanfil dağıttı. Başbakan Erdoğan, programı takip eden gazetecilere de karanfil attı.