Aileyi bir yüzük için katletmiş

Mersin'de aynı gün 2 ayrı yangında ölen Kaya Ailesi'nin katili komşuları H.E. çıktı. Caninin Nurgül Kaya ile oğlunu öldürüp kadının yüzüğünü çaldığı; evi de ateşe verdiği öğrenildi. Neşet Kaya'yı ise bıçaklayıp otomobiliyle yaktığı belirlendi.

DHA

Mersin Erdemli'de önceki sabah yangın çıkan evde Nurgül Kaya ile 10 yaşındaki oğlu Emrullah Kaya feci şekilde hayatını kaybetti. Yarım saat sonra da baba Neşet Kaya 5 km uzakta alev topuna dönen otomobilde ölü bulundu. Sır ölümlerle ilgili cinayet soruşturması başlatıldı. Başta Neşet Kaya'nın eşini ve tek çocuğunu öldürüp kaçtıktan sonra kendi hayatına son verdiği düşünüldü. Ancak ekipler cinayetlerin başkası tarafından işlenip intihar süsü verildiği ihtimali üzerine de titiz bir soruşturma yürüttü.Olayın yaşandığı İlemin Mahallesi'ndeki güvenlik kamerası kayıtları incelendi; onlarca kişinin ifadesi alındı.

ETERLE BAYILTMIŞ

Soruşturma kapsamında aynı mahallede yaşayan H.E. gözaltına alındı. Şüphelinin, girdiği evde anne ile oğlunu eterle bayılttıktan sonra Nurgül Kaya'nın parmağındaki altın yüzüğü çaldığı; sonra da evi ateşe verdiği belirlendi. H.E.'nin daha sonra da Neşet Kaya'yı bıçakladıktan sonra otomobili yaktığı ortaya çıktı.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Otopsi işlemleri tamamlanan Neşet ve Nurgül Kaya çifti ile tek çocukları olan Emrullah Kaya İlemen Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

KUYUMCU KAMERASI ELE VERDİ

Katil zanlısı H.E.'nin öldürdüğü Nurgül Kaya'nı parmağından çaldığı altın yüzüğü kuyumcuda bozdurduğu tespit edildi. Caninin cinayetten sonra kuyumcuya gittiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.