Ailesini elleriyle boğmuş

Hatay'da eski uzman çavuş, komşusunu arayıp “Posta kutusundaki anahtarı al, evime gir. Çok kötü şeylerle karşılaşacaksın” dedi.

AA-DHA

Hatay İskenderun'da eski uzman çavuş Turgay Mert, önceki gün komşusunu arayıp "Posta kutusundaki anahtarı al, evime gir. Çok kötü şeylerle karşılaşacaksın" dedi. Bunun üzerine komşu polise haber verdi. 3. kattaki eve giren ekipler Aynur Mert (41) ile çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali'nin (14) cansız bedenleriyle karşılaştı. Yan yana yatan cesetlerin üzerine Türk bayrağı örtüldüğü, koltuğun üzerinde de Turgay Mert'e ait askeri üniformanın olduğu görüldü.

ÖNCE EŞİNE KIYDI

Şüpheli aile babası, memleketi Osmaniye'ye bağlı Dervişiye Köyü'nde yapılan yol kontrolünde yakalandı. Cani suçunu şöyle itiraf etti: "Eşim Aynur'la tartıştık. Onu ellerimle boğdum. Ardından oğlumun okuldan gelmesini bekledim. İçine uyku ilacı attığım ayranı içmeyince onu da boğdum. Aynı lisedeki kızım dershaneye gitmişti. Eve gelince onu da boğarak öldürdüm."

Uzman çavuşluk yapan Turgay Mert'in uyumsuz davranışları nedeniyle 6 ay önce sözleşmesinin yenilenmediği öğrenildi.

ALİ'NİN SON SÖZÜ: BABA BU AYRAN ACI!

Liseli Ahmet Ali'nin içinde uyku ilacı olan ayranı "Baba bu acı" diyerek içmek istemediği öğrenildi. Turgay Mert'in bunun üzerine oğlunu da boğduğu belirlendi.