Adana'da boşanma aşamasındaki eşini öldüren kadının ifadesi şaşırttı

Adana'da boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Karakuş'u (35) çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Kırgız asıllı Venera Karakuş (32) tutuklandı. Karakuş ifadesinde “Yanlışlıkla kendi bileğini kesmiş. Onu ben öldürmedim'' dedi.

Çukurova ilçesinde 19 Haziran günü saat 21.15 sıralarında yaşanan olay Belediyeevleri Mahallesi’ndeki 8 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede meydana geldi. 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi olan Mehmet Karakuş ile Venera Karakuş çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşamamaya başladı.

Boşanmak isteyen kadın başka bir eve taşındı ancak Mehmet Karakuş boşanmayı kabul etmedi. Olayın yaşandığı gün Mehmet Karakuş, Venera Karakuş’un yaşadığı eve geldi ve çift arasında bıçaklı kavga çıktı.

Komşuları yaralı haldeki kadını araçla özel hastaneye götürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi olan Mehmet Karakuş’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Karakuş’un cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yapılan sağlık işlemlerinin ardından gözaltına alınan Venera Karakuş, ifadesinde, eşinin evine gizlice girip beklediğini, tartışmada bıçak salladığını ve bıçağın sapıyla defalarca vurduğunu söyledi. Verena Karakuş ifadesinde ayrıca “Yanlışlıkla kendi bileğini kesmiş. Komşular gelince polise ve ambulansa haber vermişler. Eşimi ben öldürmedim. O kendi kendini yaraladı" diyerek kendini savundu.

CEZAEVİNİN YOLUNU TUTTU

Kollarındaki yara ve sargı ile yüzündeki morluklar dikkat çeken kadın sevk edildiği adliyece tutuklanarak Tarsus Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.