Acılı aile taziye beklerken... New York'ta yüzsüz kahkaha

Ölümlü kazanın ardından ABD'ye kaçan ehliyetsiz T.C. ile yazar annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. İkilinin taksiye binerken kahkaha atmaları ve neşeli tavırları tepki çekti.

HABER MERKEZİ

İstanbul Kemerburgaz'da 1 Mart akşamı ATV'li gruba çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ehliyetsiz T.C. (17) ile yazar annesi Eylem Tok, kaçtıkları ABD'de görüntülendi. Firari anne ile oğlu, önceki gün ABD saatiyle saat 17:30 civarında New York'taki Türk vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kare kare fotoğraflandı. 6. Cadde ile 57. Sokak'ın birleştiği noktada taksiye bindikleri görülürken; gülümsemeleri dikkat çekti.

'AĞLIYORUZ' DEMİŞTİ

Fotoğrafları çeken Gözde G. rahat tavır sergileyen anne ile oğluna yaklaşıp "Ooo, keyifleriniz yerinde" dediğini; ikilinin hiçbir şey söylemeden kahkaha atarak taksiye bindiklerini anlattı. Gözde G., "Neşe içinde kahkahalarla yürüdüler. Kanım dondu. Konsolosluğa da ihbarda bulundum" dedi. Kazadan birkaç saat sonra oğlu T.C.'yi ilk uçakla Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçıran Eylem Tok, hem kendisinin hem de çocuğunun çok üzgün olduğunu belirtmişti. Teslim olacaklarını da söyleyen "Oğlum her gün 'Lütfen Türkiye'ye dönelim ve ben cezam ne ise onu çekeyim, ben bir aileyi dağıttım' diye ağlıyor. Çok çok üzgünüm" ifadesini kullanmıştı.

SURATLARINA TÜKÜRDÜLER

Manhattan'daki karelerin çekildiği sırada 3 kadının firari anne-oğula tepki gösterdiği; hatta yüzlerine tükürdükleri iddia edildi.

Ölen Murat Acı'nın babası Özer Acı, oğlunu ABD'ye kaçıran Eylem Tok'a seslenerek "Önce teslim oldun, sonra taziyeye gelin" demişti.

EN 'ACI' TESADÜF

Silivri'de 11 Mart'ta arızalanan otomobili sağ şeride çekerek tamir etmeye çalışan Anıl Acı'ya kamyonet çarptı. Talihsizsiz gencin, Murat Acı'nın amcasının oğlu olduğu ortaya çıktı.