Acı Ailesi'ni yıkan karar... Biri kaçtı, diğeri serbest!

Ehliyetsiz T.C.'nin çarptığı Murat Acı'nın kuzeni Anıl Acı da benzer kazada öldü. Rüzgarı suçlayan Sait İ. serbest kalınca aile isyan etti.

DHA

İstanbul Kemerburgaz'da 1 Mart'ta ehliyetsiz T.C.'nin (17) yol kenarındaki ATV'li gruba çarpıp öldürdüğü Murat Acı'nın amcasının oğlu Anıl Acı (26) da benzer şekilde yaşamını yitirdi.

İlk kazadan 10 gün sonra Silivri'de Soner Acı'nın kullandığı otomobil arızalandı; emniyet şeridine çektikleri aracı babasıyla tamir etmeye çalışan Anıl Acı'ya hızla gelen kamyon çarptı. Kamyon şoförü Sait İ. (32) ifadesinde aracı rüzgarın savurduğunu öne sürdü; adli kontrolle serbest kaldı. Oğlunu gözünün önünde kaybeden Soner Acı, yeğeni Murat'ın da bire bir aynı kazada öldüğünü belirterek "Emniyet şeridinde geldi ezip geçti. 500 metre sonra durdu" dedi. Yeğenini ezen T.C.'nin yazar annesi Eylem Tok'la ABD'ye kaçırıldığını hatırlatan baba Acı, "Onunki yurtdışına kaçtı, bizimki de bir gece gözaltında kaldı; ertesi gün bırakıldı" diyerek karara isyan etti.

Anıl Acı'nın 2 ay sonra nikahı vardı.

NİKAH TARİHİ ALDIĞI GÜN ÖLÜM

Kaza günü nişanlısı Anıl'la 2 ay sonrası için nikah tarihi aldıklarını belirten Elif Aydın da karara tepki gösterdi. Şoförün en azından ilk duruşmaya kadar tutuklu kalmasını isteyen Aydın "Dört duvarın içinde vicdanıyla baş başa kalsın" dedi.

Elif Aydın, nişanlısından geriye kalan yüzüğü boynunda taşıyor.