8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri neler? Dünya Kadınlar Günü nasıl kutlanacak?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri neler? sorusu vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. O güne özel eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek isteyenler çeşitli etkinliklere katılıyor.

Kadınlar Günü tüm dünyada ve Türkiye'de de çeşitli etkinlikler ve gösteriler ile kutlanmaya hazırlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri neler? Her yıl olduğu gibi bu yılda kutlanacak olan kadınlar gününe saatler kaldı. Türkiye'de 1984 yılından beri kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ NELER?

VODAFONE KADINLAR GÜNÜ KOŞUSU

Vodafone , "İstanbul'u Koşuyorum Kadınlar Günü Etabı" kapsamında 10 kilometrelik parkurda düzenlenecek koşuda 500 kadının katılacak. Koşu, 8 Mart Pazar günü saat 09:00'da yapılacak.

"İstanbul'u Koşuyorum Kadınlar Günü Etabı" koşusu Kadıköy-Karaköy Vapuru, Baylan Pastanesi, Apollon Tiyatrosu, Caferağa Muhtarlığı, Yoğurtçu Parkı Kadın Forumu, Kalamış Atatürk Parkı, Behice Yazgan Parkı rotasında koşulup başladığı noktada son bulacak.

ANADOLU EFES’TEN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Anadolu Efes bugün Sinan Edem Spor Salonu’nda Yunan temsilcisi Olympiakos'la oynayacağı karşılaşmada kadın taraftarları için etkinlik düzenleyecek. Fan Club üyesi kadın taraftarlara birçok hediye verilecek.

Karşılaşma boyunca da kadın taraftarlar için pek çok etkinlik yapılacak. Ayrıca taraftarlar boyadıkları elleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hatıra Köşesi'ne de ellerinin izini bırakacak.