6 haftalık ömrü kaldığını öğrendi... 2 çocuğa sahip genç anneden yürek yakan sözler

İngiltere'de 2 çocuk annesi Gemma Denham'ın ölümcül bir kansere yakalanmasının ardından söylediği sözler izleyenleri duygulandırdı.

29 yaşındaki Gemma Denham'a ilk olarak bu yıl Mart ayında rahim ağzı kanseri teşhisi kondu.

Çeşitli tedaviler gördükten sonra her şeyin yoluna girdiğini düşünen Denham, tedaviden birkaç hafta sonra bacağında topallamasına neden olan ağrılar hissetmeye başladı.

Ağrının sebebini bulmak için doktora giden Denham, kanserin leğen kemiğine ve omurgasının alt kısmına yayıldığını öğrendi. Doktorlar durumun artık ölümcül olduğunu ve kemoterapinin de işe yaramayacağını söyledi.

DOKTORLAR "6 HAFTA ÖMRÜN KALDI" DEDİ

Doktorlar, 29 yaşındaki Denham'ın kanserinin ilerleyen boyutlara geldiğini ve 6 haftalık ömrünün kaldığını söyledi. Denham ise sırtında yaşadığı ağrıyı fazla büyük görmediği için yaşadıkları karşısında büyük üzüntüye uğradı.

SÖZLERİ YÜREK DAĞLADI

Kısa bir hayatının kaldığı haberini henüz çocuklarıyla paylaşmadığını söyleyen Denham, "Doktorlar, benim durumundaki kişiye kemoterapinin bile işe yaramayacağını söyledi. Ancak benim durumumdaki hastalarla ilgili yapılan bir deney varmış, ona katılıp katılmamak için testlere gireceğim. Çocuklarıma daha kötü haberi veremedim. Şu anki tek hedefim, beni güzel hatırlamaları için onlarla iyi vakit geçirmek. En büyük üzüntüm ise çocuklarımın bundan sonraki hayatına bensiz olarak devam edecekleri." ifadelerini kullandı.

Çocuklarına süt almaya gitti... 1 milyon dolar kazandı

33 yıl önce kaçırılmıştı... Tiktok'ta paylaştığı "Çocukluk haritası" annesine kavuşturdu