5 çocuk babası, küçük kızın hayatını kararttı! 14'lük kuzene iğrenç tuzak

İki kez boşanan 37 yaşındaki M.D., evlenmek için ailesinden isteyip olumsuz yanıt aldığı amcasının 14 yaşındaki kızına aynı yaştaki çocuğunu kullanıp tuzak kurdu. F.D.'ye cinsel saldırıda bulunan zanlının serbest kalması aileyi isyan ettirdi.

DHA

Diyarbakır Bağlar'da daha önce şiddet uyguladığı biri dini nikahlı iki eşi tarafından terk edilen 5 çocuk babası M.D., 14 yaşındaki amcasının kızı F.D. ile evlenmek istedi. M.D., anne ve babasıyla aynı mahalledeki amcasının evine gidip küçük kızı kendisine istedi. F.D.'nin babası M.D., "Kızım daha ortaokulda, çocuk yaşta. Evlenecek yaşta değil" diyerek yeğenine olumsuz yanıt verdi.

DELİLİ VAR AMA SERBEST

Birkaç gün sonra M.D., aynı yaştaki kızını F.D.'nin yanına gönderdi. M.D.'nin kızı, F.D.'yi alarak oyun oynamak için evlerine getirdi. M.D., burada kuzeni F.D.'ye istismarda bulundu. Eve gidip başından geçenleri anlatan F.D., ailesiyle birlikte polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan zanlı, delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Ancak F.D'ye ait kıyafetlerin üzerinde sperm örnekleri bulununca aile, M.D. hakkında yeniden suç duyurusunda bulundu. Küçük kızın babası, "Evladımın hayatını kararttılar. Hak ettiği cezayı alana kadar peşini bırakmayacağım" dedi.

DİRENİNCE DÖVDÜ, HAYALLERİMİ YIKTI

Mağdur F.D., dehşet anlarını anlattı: "Soyunmamı istedi, direnince önce tekme-tokat, sonra sopayla dövdü. Dudaklarım patladı. Bağırdım ama kimse duymadı. Doktor olma hayalimi yıktılar. Yarın başkasına da aynısını yapar. Tutuklansın, en az 30 yıl hapisten çıkamasın."