4'üncü kattan üzerine adam düştü! Mina'yı komalık eden kaçış

Sevgilisinin evindeyken kadının eski kocası gelince korkan Vahdet T., balkondan inmeye çalıştı. Düşen adamın altında kalan çocuk, ağır yaralandı.

İHA

İstanbul Bahçelievler'de 8 Mart'ta annesi ve kardeşiyle yolda yürüyen Hafsa Mina Bayraktar'ın (5) üzerine bir adam düştü. Ağır yaralanan çocuk ile Vahdet T. tedaviye alındı. Şüpheli, 4 kattaki sevgilisi Esra S.'nin evine gittiği; kadının eski kocasının gelmesi üzerine çamaşır ipiyle balkondan inmeye çalıştığını; ancak ip kopunca düştüğünü söyledi.

GERGİNLİK ÇIKMASIN DİYE

Vahdet T. "Saklanacak bir yer yoktu. Şahısla aramda gerilim çıkmasın istedim" diye konuştu. Eski koca Turgay E., evi kentsel dönüşümde olduğu için Esra S.'de kaldığın, olay günü kapıyı çaldığını; açan olmayınca 30-40 dakika beklediğini belirtti. Turgay E. aşağıdan çığlık sesi gelince sokağa indiğini; eve çıktığında kadının kapıyı açtığını belirtti. Esra S. ise Vahdet T.'nin sevgilisi olduğunu doğrulayarak, "Eski eşim kapıyı çalınca korktuk; Vahdet saklanmaya çalıştı. Çığlık sesini duyup bakınca Vahdet'i yerde gördüm" ifadesini kullandı.

5 yaşındaki Hafsa Mina Bayraktar'ın tedavisi sürüyor.

10 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞI

Omurgası ve 6 kaburgası kırılan; kafatasında da çatlak olan minik Hafsa Mina, yoğun bakımdaki 10 günlük yaşam savaşını kazandı. Baba Hamza Koca, Vahdet T.'nin yoldan geçen çocuğunu kendisine siper ettiğini belirtti; serbest bırakılan adamın tutuklanmasını istedi.