2.Uluslararası STK Fuarında Gündem : KUDÜS

Bu yıl 2.si düzenlenen Uluslar arası Sivil Toplum Kuruluşları Fuarında , Kudüs ve Filistin gündemi belirledi.

İDSB ve TGTV  ev sahipliğinde Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezinde  düzenlenen ve 2 gün süren , Uluslararası STK Fuarına  yoğun ilgi vardı.  63 ülkeden 150 katılımcı STK,  hem tecrübe ve bilgi paylaşımı, hem istişare,   hem de tanışma  ve yeni birlikteliklerin oluşması noktasında  yoğun 2 gün geçirdiler.


Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan fuarda, gerek açılış konuşmalarında, protokol konuşmalarında ; gerekse  2 gün boyunca yapılan ziyaretlerde sohbetin ilk konusu Kudüs ve Filistin oldu.  Farklı ülkelerden tüm STK’ların konuya duyarlılığı ve sahip çıkmaları umut verici olarak değerlendirildi. Tüm STK lar gittikleri yerlerde Kudüs konusu daha geniş platformlarda gündeme getirmek ve  yapılabilecekleri ertelemeden yapmak hususunda karar birliğine vardılar.
Yardımeli Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Sadık Danışman, açılışından itibaren fuarda , açılışından itibaren fuarda Yardımeli Standında bulunarak, gelen ziyaretçileri ve STK temsilcilerini karşıladı ve sohbet etti.  Zaman zaman da  diğer STK standlarını ve yurtdışından gelen partner STK temsilcilerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 
Standımızı ziyaret eden STK temsilcilerine,  bağışçılarımıza, minik yavrularımıza ve fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.