29 Ekim Milli Piyango çekiliş sonuçları! 29 Ekim 2021 Milli Piyango listesi sorgulama!

29 Ekim Milli Piyango özel çekilişi dün yapıldı. Her ayın 9, 19 ve 29'unda düzenlenen Milli Piyango çekilişinin Ekim ayında son çekilişi gerçekleştirildi. Büyük ikramiyenin 20 milyon lira olarak belirlendiği çekilişte birçok farklı ikramiye tutarı olacak. Peki, 29 Ekim Milli Piyango saat kaçta çekilecek? 29 Ekim Milli Piyango listesi sorgulama nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Milli Piyango 29 Ekim 2021 Cumhuriyet Bayramı özel çekilişi dün gerçekleştirildi. Büyük ikramiyenin tam 20 milyon lira olduğu çekilişte gözler kazandıran numaralarda olacak. 29 Ekim Milli Piyango saat kaçta çekilecek? 29 Ekim Milli Piyango listesi sorgulama nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları ise tüm şans oyunu sevenler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

29 Ekim özel çekilişi dün saat 15:30'da başladı ve yaklaşık 3 saat devam etti. Çekilişin büyük ödülü 20 Milyon TL olarak açıklandı.

29 EKİM MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI!

29 EKİM 2021 MİLLİ PİYANGO LİSTESİ SORGULAMA EKRANI

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NASIL ALINIR?

Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

MİLLİ PİYANGO OYNAMANIN KURALLARI NELER?

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılır!

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyango'da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor!

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.