29 Ekim'de tramvay, metro ve metrobüsler bedava mı? 29 Ekim (yarın) toplu taşıma ücretsiz mi, nasıl?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak edildi. Resmi tatil zamanlarından belediyeler toplu ulaşım araçlarının kullanımını ücretsiz olarak kullanıma sunuyor. Bu yılda aynı uygulamanın devam edip etmeyeceğini öğrenmek isteyen vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tramvay, metro ve metrobüsler bedava mı? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? sorularına cevap arıyor. İşte detaylar...

Cuma günü ülkemizde çoşku ile kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Resmi tatil olarak kutlanan bu günde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oluyor. İETT, tramvay, metro ve metrobüs gibi araçların bedava olması tahmin ediliyor. Peki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tramvay, metro ve metrobüsler bedava mı? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı?

28 VE 29 EKİM'DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

28 ve 29 Ekim'de toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olup olmayacağına dair resmi açıklama İBB'den geldi. 29 Ekim'de ise yolcular, İstanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu taşıma araçlarına kartını okutmak suretiyle ücretsiz binecek.

Uygulama; İETT, Metrobüs, OTOBÜS AŞ (havalimanı otobüsleri hariç), Özel Halk Otobüsleri, Şehir Hatları Vapurları, Özel Deniz Yolu Toplu Ulaşım Motorları ile Metro İstanbul'un yönettiği Tramvay, Metro, Füniküler, Tünel ve Teleferik hatlarında geçerli olacak.

Yarın bankalar yarım gün mü çalışacak? 28 Ekim bankalar açık mı, kapalı mı?

Yarın kargolar yarım gün mü çalışacak? 28 Ekim kargolar açık mı, kapalı mı?

28 Ekim noterler açık mı, kapalı mı? Yarın noterler yarım gün mü çalışacak?