24 yıl sonra kanlı intikam

Cinayete kurban giden Hüseyin Korkmaz'ın, 1997'de karıştığı olayda yaralanıp felç kalan Enver Arın tarafından yeğenine silahla vurdurulduğu öne sürüldü.

SONER KAN

Adana’da geçen hafta evinin damında güvercin uçuran Hüseyin Korkmaz, silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Katilin peşine düşen polis, bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Korkmaz ile husumetli olan Enver Arın’ın (44) yeğeni Serkan Arın’a (30) ait otomobilin olay günü mahallede olduğu tespit edildi. Orhan Ataman’ın (27) kullandığı aracın, en son Enver Arın’ın evinin önünde durduğu, sürücü ile yanındaki Serkan Arın’ın arabadan indiği saptandı.

KUŞ İÇİN VURDUM!

Enver Arın’ın, 1997’de Deniz Korkmaz’ın öldüğü silahlı çatışmada felç kaldığı, Korkmaz’ı da bu olaydan sorumlu tutup ona kin güttüğü öğrenildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden Serkan Arın, cinayeti itiraf ederek, “Güvercinlerim onun olduğu binaya doğru gidiyordu. Güvercinlerimi korkuttuğu için vurdum, Orhan da bana yardım etti” dedi. 

Hüseyin Korkmaz, evinin damında güvercin beslerken öldürüldü.

FELÇLİ AMCA SERBEST, TETİKÇİ YEĞENE HAPİS

Tekerlekli sandalyeli amca Enver Arın, adli kontrolle serbest bırakıldı. Tetikçi yeğen Arın ile suç ortağı Ataman tutuklandı. Cinayetin işlendiği silah da sulama kanalında bulundu.