Yarın kargolar açık mı? 23 Nisan'da kargolar dağıtım yapacak mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Cuma gününe denk geliyor. 23 Nisan MEB'nin yayımladığı takvime göre resmi tatil günleri içerisinde yer alıyor. Bu özel günün resmi tatil olması dolayısıyla pek çok kurum ve kuruluşun açık ya da kapalı olup olmadığı merak ediliyor. Yarın kargolar açık mı? 23 Nisan'da kargolar dağıtım yapacak mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kısa bir süre kala resmi tatil kapsamında hangi kurumların kapalı olacağı merak edilmeye başlandı. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yılda kutlamalar pandemi kurallarına göre kısıtlı bir program ile yapılacak. Peki, 23 Nisan'da kargolar açık mı? 23 Nisan'da kargolar dağıtım yapacak mı? İşte tüm merak edilenler..

23 NİSAN'DA KARGOLAR AÇIK MI?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Cuma gününe denk geliyor. Resmi tatil olmasından dolayı açık ve kapalı olan kurum ve kuruluşlar ise belli oldu. 23 Nisan'da PTT'ler, bankalar, okullar ve devlet daireleri kapalı olacak, hastaneler ise açık. 24 Nisan'da ise hastaneler, okullar, devlet daireleri, PTT'ler açık olacak.

Geçtiğimiz yıl 23 Nisan tarihinde kargolar hizmetlerine devam etmişti. Bazı kargo firmaları ise belirli saat aralıklarında hizmet vereceklerini duyurmuştu. Bu yıl ise henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Detaylı bilgiyi firma çağrı merkezinden şube bazlı olarak öğrenebilirsiniz.

Yarın AVM'ler açık mı? 23 Nisan'da AVM'ler açık mı, kapalı mı?

Yarın seyahat yasağı var mı? 23 Nisan'da şehirler arası seyahat yasak mı?

Yarın kuaförler açık mı? 23 Nisan'da kuaförler açık mı, kapalı mı?