Geçen yıl amorti hangi numara çıktı? Milli Piyango amorti çıkan rakamları 2020 kaçtır?

2020 ve 2019 yılında amorti numaraları yoğun ilgi görüyor. Geçen yıl yapılan çekilişte biletin son rakamlarına göre vatandaşlar amorti ikramiyelerini almıştı. Bu yıl Milli Piyango tarafından tam bilet 100, yarım bilet 50 ve çeyrek bilet fiyatı ise 25 TL üzerinden satışı yapıldı. Milli Piyango amorti çıkan rakamlar 2020 kaçtır? İşte geçen yıl amorti çıkan numaralar!

2020 amorti çıkan numaralar gündemde yer alan başlıklardan oldu. Bu akşam Kanal D'de 100 bin TL'lik yılbaşı özel büyük ikramiye çekilişi yapılacak. Milli Piyango İdaresi amorti numaralarını, her çekilişte son rakamına bakarak vermektedir. Peki, Milli Piyango amorti çıkan rakamlar 2020 kaçtır? İşte geçen yıl amorti çıkan numaralar!

2019-2020 AMORTİ ÇIKAN NUMARALARI KAÇ?

2019 yılında MPİ canlı yayına geçtiği esnada gerçekleştirdiği amorti çekilişlerinde numaralar 4 ve 9 olmuştu.

2020 yılında Milli Piyango yılbaşı çekilişinde amorti çıkan rakamlar 4 ve 8 olmuştu. Şans oyununu oynayanlar son 1 rakamına göre 80 TL amorti ikramiyesi kazandılar.

MPİ BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AMORTİ NEDİR, NE KADAR İKRAMİYE VERİR?

Milli Piyango İdaresi’nin her çekilişte tespit ettiği 2 şanslı rakama amorti adı veriliyor. Bilet numaralarının son hanesine bakılarak belirlenen bu ikramiye türünde şanslı kişiler bilet ücretini geri alabiliyor. Örnek olarak biletinin son hanesi “6” olan bir kişi amorti rakamının 6 olması halinde en kötü ihtimalle bilet için ödediği ücreti geri alabilecek.