20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?

20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Sokağa çıkma kısıtlamasına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz..

20 yaş altı sokağa çıkma yasağı koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam ediyor. 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? gibi soruların yanıtları tüm gençler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. İkinci normalleşme takvimi gündemde yer alırken, gözler 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlamasına çevrildi. İşte detaylar...

20 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALKTI MI?

Yaklaşık iki aydır devam eden 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı, 1 Ocak 2001 ve sonrasında doğan 20 yaş altı bireyler için sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kısıtlama kararlarının Kabine Toplantısı'nda ele alınacağı bildirdi. Ancak 20 yaş altı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

20 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ

1 Ocak 2001 ve sonrasında doğan 20 yaş altı bireyler gün içerisinde 13.00-16.00 saatlerinde sokağa çıkabiliyorlar. Bu saatler dışında belirtilen yaş gruplarındaki vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı. Uygulama tüm iller için geçerli.

TOPLU TAŞIMA YASAĞI

İstanbul İl Hıfsızsıhha Kurulunca koronavirüs salgına yönelik yeni bir tedbir daha alındı. Koronavirüs tedbirleri kapmasında alınan yeni karara göre İstanbul'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar 15 Ocak itibari ile toplu taşıma kullanamayacak.

'İstanbul Kart' sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde;

''İstanbul Valiliği Hıfzıssıhha kararına göre Covid-19 önlemleri kapsamında 15 Ocak 2021'den itibaren 65 yaş üstü ve 20 yaş altı tüm vatandaşlarımızın toplu taşıma kullanımı engellenmiştir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.'' Paylaşımı yapılarak vatandaşlara yeni karar duyuruldu.

Düğünler ne zaman başlayacak? Düğün salonları ne zaman açılacak?

Nargile kafeler ve eğlence mekanları ne zaman açılacak? Nargile kafeler açılacak mı?

Sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi? Sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?

Kahvehaneler açılacak mı? Kıraathaneler ne zaman açılacak?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlama saatleri değişti mi?