16'lık Nur'dan ölüme son sürat! Motosiklet tutkusu 10 günde 3 can aldı

İHA

Akşam

Nevşehir'de Nur Ökçesiz'in (16) kullandığı motosikletle bir otomobil çarpıştı. Devrilen motosikletin ehliyetsiz sürücüsü ile arkasında yolculuk eden arkadaşı Gizem A. (16) yola savruldu; metrelerce sürüklendi. Ökçesiz olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralı Gizem A. tedaviye alındı. Genç kızın cenazesinde konuşan arkadaşı Mustafa Tuncer "Motor tutkunuydu. Ablası da yarışçıydı. Motor sevgisi ablasından geliyordu" dedi. İHA

KAHREDEN PAYLAŞIM

Nur Ökçesiz'in kaza öncesi paylaştığı son videoda "Hatıralarım arkamda, öldün her köşe başında, ismin her yıkık duvarda, kalbin hep aynı çukurda" sözlerinin yer aldığı görüldü.

HAYATI SOLLADI

Eskişehir'de 30 Haziran'da sollama yaparken devrilen motosikletteki Ezgi Nehir Uçarlı (18) hayatını kaybetmişti.

KALDIRIMA KAMİZAKE

Ordu'da 25 Haziran'a polisin yavaş olması için uyardığı Eda Toru'nun (20) kullandığı motosiklet dakikalar sonra hızla kaldırıma çarptı; genç kız yaşamını yitirdi.

KAZADAN 57 GÜN SONRA ACI SON

Muğla Fethiye'de 57 gün önce kontrolden çıkan kamyonetin çarptığı motosikletten düşerek ağır yaralanan Bahar Uçkun'dan acı haber geldi. Yoğun bakımda tedavi gören genç kız, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Uçkun'un yolculuk ettiği motosikletin sürücüsü, kazayı yaralı atlatmıştı.