16 Temmuz Cuma günü idari tatil mi yapılacak? 16 Temmuz tatil mi?

16 Temmuz ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu sene Kurban Bayramı'nın 20 Temmuz Salı günü başlaması ve 19 Temmuz arefe gününün de Pazartesi gününe denk gelmesi ile birlikte tatilin uzatılması düşüncelerini doğurdu. Tatil planı yapan vatandaşlar ''16 Temmuz tatil mi? 16 Temmuz Cuma günü idari tatil oldu mu?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte son gelişmeler...

16 Temmuz Cuma gününün tatil olup olmayacağı merak ediliyor. 15 Temmuz resmi tatilinin Kurban Bayramı ile birleşmesini bekleyen vatandaşlar son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında konu ile ilgili bir açıklama yapılmamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tatil ile ilgili net bilgiyi millete seslenişte duyuracağını bildirdi. Peki, 16 Temmuz tatil mi? 16 Temmuz Cuma günü idari tatil oldu mu?

16 TEMMUZ TATİL OLDU MU?

16 Temmuz'un tatil olmasına ilişkin yeni bir açıklama gelmedi. 16 Temmuz cuma gününün idari ya da resmi tatil olmasına yönelik gelişme olması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

Kamu görevlileri için 11 günlük izin, 16 ve 19 Temmuz tarihlerinin resmi tatil ilan edilmesiyle gerçekleşebilecek. Ancak bu iki tarihin idari izin olarak belirlenmesi halinde kamu çalışanları 11 günlük izne çıkabilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TATİL AÇIKLAMALARI

"Kurban bayramıyla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Çünkü tatil süreci sanki böyle 10 ile 9 arasında dolaşıyor. Ama bunu en azından millete seslenişte halkıma duyuracağım."