15 Temmuz 2021 Perşembe günü otobüsler, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bugün metro, otobüs (toplu taşıma) bedava mı?

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 2016 yılında demokrasiye uygulanan hain saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünün şehitlerimizi ve gazilerimizi anma günü olarak kutlanacağını açıkladı. Peki, 15 Temmuz 2021 Perşembe günü otobüsler, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bugün metro, otobüs bedava mı?

15 Temmuz'da otobüsler, köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığı yakından takip edilen konu başlıklarından oluyor. Millete ve demokrasiye uygulanan hain darbenin bugün 5. yılı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu önemli günün Milli Birlik ve Demokrasi Günü olarak kutlanacağını açıklamıştı. 15 Temmuz 2021 Perşembe günü otobüsler, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bugün metro, otobüs bedava mı? İşte konu hakkında merak edilenler...

15 TEMMUZ'DA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

15 Temmuz'da Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi gibi yap işlet devret kapsamındaki köprüler ve otoyollar hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyollar ücretsiz olacak.

BUGÜN METRO VE OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Bugün metro ve otobüsler bedava olup olmayacağı yoğun olarak araştırılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün Twitter adresinden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı;

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza iyi yolculuklar dileriz. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı otobüsleri ve raylı sistem araçları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu ulaşımda belediyeye ait araçların ücretsiz yolcu taşıması kararı aldı. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlik ve anma programlarına vatandaşların daha kolay ulaşımı için belediyenin resmi plakalı araçları ile ANTRAY ve Nostalji Tramvayı, 15 Temmuz Perşembe günü vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz programına katılacak yurttaşlar için 15 Temmuz 20.00 ile 16 Temmuz 06.00 saatleri arasında şehir içi toplu ulaşımda yüzde 50 indirimle hizmet verileceğini duyurdu.

KURBAN BAYRAMI'NDA OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından kritik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyollardan geçişin Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacağını, ücretsiz geçişlerin cuma gece yarısından itibaren geçerli olacağını duyurdu.

15 Temmuz'da sela okunacak mı? Yarın gece sela saat kaçta okunacak?

Yarın otobüs ve metrolar bedava mı? 15 Temmuz'da otobüsler, köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

15 Temmuz'da kargolar açık mı? 15 Temmuz'da PTT, kargo ve kuryeler çalışacak mı?

Yarın bankalar açık mı, kapalı mı? 15 Temmuz 2021 Perşembe bankalar çalışacak mı?