En yeni, en anlamlı uzun ve kısa 15 Temmuz sözleri ve mesajları burada! 15 Temmuz şehitleri sözleri ve mesajları

15 Temmuz'un 5'nci yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Bu özel ve anlamlı günde yine törenler düzenlenecek, şehitlerimiz için dualar okunacak. Vatandaşlar, kanlı darbe girişimi karşısında Türk milletinin direnişini hatırlatmak mesajlar ve sözler paylaşmak istiyorlar. Bizde sizler için en güzel, en anlamlı ve en yeni 15 Temmuz şehitleri mesajları ve sözlerini derledik...

15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin ardından tam 5 yıl geçti. Vatan uğruna canını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi andığımız bu şanlı günde birbirlerine mesajlar göndermek isteyenler en güzel, en anlamlı 15 Temmuz mesajları ve sözlerini araştırmaya başladılar. Hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde anılıyor, onlar için dualar ediliyor. İşte, 15 Temmuz mesajları ve sözleri...

EN YENİ 15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2021!

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

15 Temmuz şehitleri isim listesi! 15 Temmuz şehitleri kimlerdir?

15 Temmuz şiirleri 2021! En güzel, kısa, uzun, 2,3 4 ve 5 kıtalık 15 Temmuz şiirleri burada!

15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

Allah'a şükür ki darbelerin susturduğu ezanlardan, ezanların susturduğu darbeyi görebildik.

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.

15 Temmuz kaçıncı yıl dönümü? 15 Temmuz kaç yılında oldu?

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

En büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde kaIkabiImektir.

İşte 15 Temmuz Destanı'nı yazan şehitlerimiz

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

15 Temmuz görselleri 2021! En anlamlı 15 Temmuz resimli mesajları ve sözleri burada!

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.