14'lük evlattan baltalı vahşet

Evde ölü bulunan Ahmet Bakacak'ın 14 yaşındaki oğlu H.B. tarafından baltayla katledildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı, babasının dövmesinden korktuğu için cinayeti işlediğini söyledi.

AA - İHA

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde kan donduran bir cinayet işlendi. Geben Mahallesi'ndeki yaşayan Ahmet Bakacak (58) evinde öldürülmüş halde bulundu. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, maktulün başına ve vücuduna baltayla defalarca vurulduğunu belirledi. Bakacak'ın 14 yaşındaki oğlu H.B.'nin gözaltına alındı; karakolda verdiği ifadede suçunu itiraf etti. Katil zanlısı, tartıştığı babasını başına baltayla iki kez vurarak öldürdüğünü anlattı.

ZEHİRLİ YİYECEKLER BULUNDU

H.B., babasının kendisine hakaret ve küfürler ettiği; kızgın demirle kendisini döveceğini söylediği için korktuğunu, cinayeti de bu nedenle işlediğini öne sürdü. Suç aleti balta ise evin yaklaşık 400 metre ilerisindeki çöp konteynerinde bulundu. Ekipler tarafından evde yapılan aramada da yiyecek maddelerinde ve şırınga içerisinde zirai ilaç zehiri olduğu saptandı. Adliyeye sevk edilen H.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.