Yolu sevgiden geçenlere

14 Şubat Sevgililer Günü'ne çok az bir zaman kaldı. ‘Sevgiliye ne hediye alınır' diye düşünenler için farklı ve özel hediye seçeneklerini derledik.

SEVGİLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Turkcell, sevdiklerine özel bir hediye almak isteyenlere cazip seçenekler sunuyor. Hobi ürünlerinden bilgisayara kadar binlerce ürünün yer aldığı Türkiye'nin ilk elektronik pazar yeri platformu Turkcell Pasaj'da ve Turkcell mağazalarında çok sayıda üründe özel indirimler başladı. 14 Şubat'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında akıllı saatlerden tabletlere, hobi ürünlerinden telefonlara birçok üründe 2 bin TL'ye varan indirimler var. Platformu ziyaret edenler peşin indirimli fiyatlardan faydalanabilecekleri gibi dilerlerse ödeyecekleri tutarı faturalarına yansıtarak taksitli ödeme seçeneğinden de yararlanabilecek. Kampanya kapsamında seçili bazı ürünleri tarifelerine yansıtarak satın alan müşteriler, ürüne özel hediyeler kazanma şansı da bulacak.

ENERJİK KAPSÜL KOLEKSİYON

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz'ın tarzı Atasay işbirliğiyle birbirinden enerjik mücevherlere dönüştü. İlhamını Rachel'in zengin ve eğlenceli dünyasından alan kolye, küpe, yüzük, şahmeran, bileklik ve saç aksesuvarlarından oluşan kapsül koleksiyon enerjinizi zirveye çıkaracak. Koleksiyon rengarenk tasarımlardan oluşuyor

SİHİRLİ DOKUNUŞ

FLO, kadın ve erkekler için sürprizi yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek çok sayıda alternatif sunuyor. Sevgililer Günü tutkusuna, iddialı ve uygun fiyatlı ürünlerle eşlik eden FLO, kadınlar için bej ve siyah gibi klasik renklerdeki deri ve rugan topuklu ayakkabı modelleriyle dikkat çekiyor.

AŞKIN RESMİ KOLEKSİYONDA

Özdilek Ev Tekstili, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel tasarladığı 'Always in Love Nevresim Takımı' ile yatak odalarında sonsuz aşkı resmediyor. Romantik çiftler için çift kişilik olarak hazırlanan koleksiyon dört yastık kılıflı yapısıyla da konforlu bir kullanım sağlıyor. Nevresim takımında köklü bir aşkın simgesi olarak, kalpten bir ağaç teması yer alıyor. Koleksiyonun tamamlayıcısı olarak ayrıca iki yastık yan yana geldiğinde de kırmızı bir kalp ortaya çıkıyor.

GELİNLİKTE İNDİRİM

Göz alıcı modelleriyle gelin adaylarına büyülü bir dünyanın kapılarını aralayan Beyaz Butik, her yıl gerçekleştirdiği 'Sevgililer Günü' indirimini bu yıl da uyguluyor. Beyaz Butik, bugüne özel, 15 Şubat'a kadar tüm gelinlik modellerinde %50 indirim sunuyor.

MİS GİBİ KOKUN

Avon, sevgilisinin kalbini bu yıl hoş bir kokuyla fethetmek isteyenlerin adresi olmaya aday. Attraction Desire hem kadın hem erkek parfüm seçenekleriyle çift olarak favori kokunuz olmaya aday. Kara kiraz esansı, Arap yasemini ve altın amberle kalıcı bir etki bırakıyor.

BİRBİRİNİ TAMAMLA

Erkek giyim markası AVVA, Sevgililer Günü'nün ruhuna gönderme yapan ''The Boss - The Real Boss'' ve The Half -The Other Half ''yazılı tasarımlarıyla, çiftlerin stillerine heyecan katacak. Koleksiyonda rahatlık ön planda. Yumuşacık dokulu bu seri tam da sweatshirt mevsimindeyken 'yanında duran seni tamamlayan' temasıyla çiftler için eğlenceli ve anlamlı bir hediye seçeneği.

ÇİFTLERE ÖZEL TASARIM

Penti tüm çiftleri keyifli, eğlenceli ve aşk dolu bir Sevgililer Günü'ne davet ediyor. Bu özel gün için ev giyim koleksiyonunda çiftlere özel, aşk dolu tasarımlar sunan Penti, 14 Şubat fotoğraflarının da yıldızı olmaya hazır. Kış günlerini daha da ısıtacak bu özel alt-üst penye takımlar evdeki rahatlığın da altını çiziyor, nefes aldırıyor, ev içinde yaz havası sunuyor.

ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİN

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, hazırladığı önerilerle daha önce hiç olmadığı kadar keyifli bir Sevgililer Günü geçirmenizin anahtarını sunuyor. Bir müzik listesi sevgilinizin hoşunuza gidebilir. D&R'da yer alan pikap ve plaklara göz atabilirsiniz. Fuji Instax Mini 11 Box fotoğraf makinenizle evde eğlenceli kareler yakalayabilirsiniz.