Bugün Kayseri'de okullar tatil mi? 14 Şubat Kayseri Valiliği kar tatili açıklaması!

(14 Şubat) Bugün Kayseri'de okullar tatil mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kayseri'de yaşanan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeni ile dün (13 Şubat Perşembe) okullar tatil edilmişti. Öğrenci ve veliler Valilik tarafından yapılacak yeni kar tatili açıklamalarını bekliyor. Meteorolojiye göre, Bölge genelinin çok bulutlu, Yozgat ve Kırşehir çevrelerinin öğlen, Kayseri,Sivas ve Nevşehir çevrelerinin ise akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kayseri'de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeni ile 13 Şubat Perşembe günü okullar tatil edilmişti. Kayserililer bugün için de gelecek kar tatili açıklamasını bekliyor. "14 Şubat Kayseri'de Cuma günü okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Meteoroloji'nin son verilerine göre Kayseri,Sivas ve Nevşehir çevrelerinin ise akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor..

KAYSERİ'DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Kayseri'de kar yağışı nedeniyle Bünyan, Akkışla Pınarbaşı, Yahyalı, Sarız ve Felahiye ilçelerinde tüm okullar cuma günü tatil edildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle 14 Şubat Cuma günü Bünyan ilçesindeki tüm okullarda eğitime ara verildi. Bünyan'daki okullarda, kar yağışı nedeniyle 2 gündür eğitim yapılamıyor. 

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle Akkışla, Pınarbaşı, Yahyalı, Sarız ve Felahiye ilçelerinde tüm okullarda yarın eğitime ara verildi.

KAYSERİ HAVA DURUMU

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin çok bulutlu, Yozgat ve Kırşehir çevrelerinin öğlen, Kayseri,Sivas ve Nevşehir çevrelerinin ise akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.


UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülebileceğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.